Takaisin kaikkiin testeihin

Englannin koe

Ilmainen 15 minuutin englannin kielen testi. Välittömät tulokset.

Englannin kielitasotesti

Tämä lyhyt englanninkielinen testi arvioi tasosi aloittelijasta edistyneeseen. Se ei ole englannin kielioppikoe, vaan sen sijaan arvio todellisesta englannin kielen taidosta. Tulokset saat heti.

- Nopea englanninkielinen testi. Saat heti tulokset.

- Tarkista tasosi aloittelijasta edistyneeseen.

- Jaa tuloksesi ystävien kanssa.

Tee testi

Ymmärrä sinun englannin kielitasosi

Englannin kielen testin tekeminen voi olla hyvä tapa mitata englannin kielen taitoasi, mutta tärkeintä on se, mitä voit tehdä englannillasi. Onko englantisi tarpeeksi hyvä matkustamiseen? Pystyisitkö opiskelemaan ulkomailla? Mitkä työsi osa-alueet olisivat haastavimpia englanniksi? Nämä kysymykset menevät lyhyen englannin testin ulkopuolelle; opintoneuvojat voivat järjestää sinulle tarvittaessa laajemman arvioinnin englannin kielen taidoistasi.

Oletko valmis tekemään englannin kielen testi?

Vastaa monivalintakysymyksiin.

Varaa 15 minuuttia aikaa ilman keskeytyksiä.

Etsi rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä.

Jaa ensin muutama lisätieto

EF:stä

Jo vuodesta 1965 lähtien kielikoulutuksen innovaatioiden kärjessä.

55+ vuotta

Kokemusta kielikursseista ulkomailla

600+

EF koulut ja toimistot

100+

Maat, joissa EF on läsnä

FAQs

Englannin kielitestit on suunniteltu tarkistamaan sinun englannin kielen taitotasosi. Jos haluat vain yleiskäsityksen tasostasi, netissä tehtävä englannin kielen visailu on hyvä vaihtoehto. Jos haluat tarkemman arvion, voit suorittaa maksullisen englannin kielitestin, kuten TOEFLin tai IELTSin, ilmaisen nettitestin, kuten EF SETin, tai voit järjestää kasvotusten tapahtuvan haastattelun pätevän englannin kielen opettajan kanssa.

Useimmat ihmiset ovat tuttuja englannin kielen taitotasojen kanssa: aloittelija, keskitaso ja edistynyt. CEFR-asteikolla nämä tasot vastaavat suurin piirtein A, B ja C -tasoja. Aloittelijan englannin kielen taitotasolla voit jutella ihmisten kanssa tutuista, jokapäiväisistä aiheista. Aloittelijan taso riittää ulkomailla matkustamiseen. Keskitason englannin kielen taidolla voit keskustella monimutkaisemmista aiheista ja perustella erilaisia näkökulmia. Monissa työpaikoissa vaaditaan keskitason englannin kielen taitoa. Edistyneellä tasolla voit tehdä melkein mitä tahansa englanniksi mukavasti ja itsevarmasti.

Paras englannin kielen testi on se, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Jos haet tiettyyn ulkomaiseen yliopistoon, paras englannin kielen testi sinulle on se, jonka he hyväksyvät, yleensä TOEFL tai IELTS, mutta joskus myös muut, sinulle mahdollisesti halvemmat tai helpommin saavutettavat testit. Jos haluat esitellä englannin kielen taitojasi ansioluettelossasi, ilmainen englannin kielen sertifikaatti kuten EF SET Certificate on todennäköisesti paras englannin kielen testi sinulle.

Englannin tasotestit ovat hyödyllisiä määrittämään englannin taitosi tason numeroin, mutta ne eivät kerro koko totuutta. Tärkein mittari englannin taitosi tasolle on se, pystytkö tekemään haluamasi asiat englanniksi. Mahdollisuuksien etsiminen käyttää englantia ja saada siitä palautetta, jos mahdollista, on hyvä tapa seurata edistymistäsi ajan myötä. Jos kamppailet tavoitteidesi saavuttamisessa, riippumatta englannin testituloksistasi, on luultavasti aika sijoittaa aikaa ja energiaa englannin parantamiseen.