Takaisin kaikkiin testeihin

Korean kielitaso testi

Ilmainen 15 minuutin korean testi. Välittömät tulokset.

Korean kielitaso testi

Tämä nopea korean kielitesti arvioi tasosi aloittelijasta edistyneeseen. Se keskittyy yleisiin korean kielen kommunikaatiotaitoihisi sanaston tai kieliopin sijaan. Olet sitten opiskellut koreaa jo jonkin aikaa tai vasta aloittanut, tämä testi voi antaa sinulle käsityksen nykyisestä korean kielen taidostasi.

- Nopea korean kielitesti. Tulokset saat välittömästi.

- Tarkista taitotasosi aloittelijasta edistyneeseen.

- Jaa tuloksesi kavereillesi.

Tee testi

Ymmärrä sinun korean kielitasosi

Korean kielen testin tekeminen on vain yksi tapa mitata korean kielen taitoasi. Jos opiskelet koreaa aktiivisesti, huomaat oppivasi sanomaan uusia asioita ja pääseväsi kielen saloihin viikkojen kuluessa. Korean kurssilla opiskellessasi etenet myös kurssitasoilla, mikä antaa sinulle edistymisen tunteen. Opiskellessasi korean kielen taitosi kehittyy. Itsensä testaaminen aika ajoin on hyödyllinen tapa seurata kehittyviä taitojasi.

Oletko valmis ottamaan korean kielitestin?

Vastaa monivalintakysymyksiin.

Varaa 15 minuuttia aikaa ilman keskeytyksiä.

Etsi rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä.

Jaa ensin muutama lisätieto

About EF

At the forefront of innovation in language training, since 1965

55+ years

Experience in language courses abroad

600+

EF schools and offices

100+

Countries with an EF presence

FAQs

Ilmainen netissä tehtävä korean kielen testi on nopein tapa testata korean kielen taitosi. Kattavamman arvioinnin saat, kun ilmoittaudut maksulliseen koreankielen kokeeseen, tai voit löytää jonkun, joka puhuu koreaa hyvin ja pyytää häneltä palautetta taitotasostasi. Mutta jos hän ei ole opettaja, hän pystyy antamaan vain karkean arvion. Lopuksi, jos ilmoittaudut korean kielen kurssille, teet tasokokeen, jotta sinut voidaan sijoittaa oikealle kurssille.

Vaikka korean kielen testin tekeminen onkin yleisin tapa, on olemassa erilaisia keinoja mittaamaan korean kielen taitoasi. Jos opiskelet koreaa aktiivisesti, voit pitää oppimispäiväkirjaa, joka auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi ajan myötä. Voit myös käyttää CEFR:n "osaan tehdä" -lausuntoja arvioidaksesi itseäsi sen suhteen, mitä pystyt tekemään koreaksi. CEFR:n itsearviointiruudukot soveltuvat mihin tahansa kieliin, joita opiskelet.

Kun mietit korean kielen taitotasoa, tärkeintä on se, mitä voit tehdä kielitaidollasi. Tässä CEFR voi olla hyödyllinen työkalu, koska siinä on lista eri asioista, joita voit tehdä kullakin taitotasolla, mutta voit myös luoda oman listasi. Lopulta tärkeintä on, mitä haluat pystyä tekemään koreaksi. Jos tavoitteesi on matkustaa Koreassa, se vaatii erilaisia kielitaitoja kuin jos tavoitteesi on työskennellä kääntäjänä tai katsoa korealaisia TV-ohjelmia. Nämä ovat kaikki päteviä tavoitteita, jotka vaativat erilaisia korean kielen taitoja.

Se riippuu tarpeistasi, mutta tunnetuin koreankielen koe on TOPIK, jota hallinnoi Korean opetusministeriö. Siinä on kaksi tasoa, jotka on suoritettava erikseen. KLPT ja KEPF ovat muita koreankielen kokeita, joita saatat harkita. Kaikki nämä testit ovat pitkiä ja maksullisia. Ne ovat paras valinta, jos tarvitset virallisen todistuksen, mutta jos haluat vain saada käsityksen koreankielen taidostasi, ne saattavat olla liioittelua. Paras koe siinä tapauksessa saattaa olla ilmainen koreankielen verkkotesti tai sijoitustesti ennen korean kielen kurssia.