Välivuosi ulkomailla

Välivuosi ulkomailla

Kouluvuodet takana ja maailma avoinna? Välivuosi ulkomailla on hyvä vaihtoehto, jos haluat vuodeksi ulkomaille, parantaa kielitaitoasi, kerätä kokemuksia ja oppia uutta. EF:n kanssa voit lähteä ulkomaille opiskelemaan kieliä, tekemään töitä tai osallistua yliopisto-opintoihin valmentavalle kurssille. Ota hyöty irti välivuodesta ja avaa ovet tulevaisuuteen!

Välivuosi ulkomailla avartaa maailmankuvaa. Löydät itsesi täysin uudesta ympäristössä ja opit toimimaan vieraalla kielellä. Eläminen toisen kulttuurin keskellä on unohtumaton kokemus ja erinomainen tapa tavata uusia ihmisiä. Lisäksi asuminen ulkomailla on pikatie itsenäistymiseen ja saat vuoden lisäaikaa miettiä jatkosuunnitelmiasi.

10-14 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Kielimatkat nuorimmille osallistujille. Kielimatka koostuu oppitunnesta ja ohjatusta vapaa-ajasta - ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukena kellon ympäri.

14-18 vuotiaat
2-4 viikkoa
Matkusta ryhmässä

Lähde kielimatkalle, opi uutta ja tutustu uusiin ystäviin ympäri maailmaa. Kaikki sisältyy pakettiin.

16-18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Ota ensimmäiset askeleet kohti itsenäisyyttä ja kansainvälisiä kokemuksia lähtemällä EF:n kielikurssille ulkomaille.

18-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
IMatkusta itsenäisesti

Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 9 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.

25+ vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti

Edistä uraasi ja ota osaa yksilöllisesti suunnitelluille kielikursseillemme. Tarjolla on kaikille aloille sopivia opintoja.

Mitä tehdä välivuonna?

Tärkeintä välivuoden suunnittelussa on omien vahvuuksien ja tulevaisuudensuunnitelmien pohtiminen. Mitä haluat saavuttaa elämässäsi? Oletko aina haaveillut puhuvasi monia kieliä sujuvasti? Tai haluatko nähdä millaista on työ unelma-ammatissasi? Välivuosi ulkomailla on erinomainen tapa ottaa hyödyllinen aikalisä, pohtia tulevaisuudensuunnitelmia ja kerätä kokemuksia.

Vuodeksi ulkomaille

EF tarjoaa monia eri vaihtoehtoja välivuotta ulkomailla suunnitteleville. Voit valita kielikurssin yhdessä yli 40 kohteen ja seitsemän eri kielen valikoimasta sekä suorittaa virallisia kielitaitotestejä. Monet tekevät välivuonna vapaaehtoistöitä, johon EF:ltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Jos taas haluat hankkia kokemusta tulevaa uraa varten, EF järjestämät työharjoitteluohjelmat voivat olla sinun juttusi. Voit myös yhdistää kielikurssin vapaaehtois- tai harjoittelujaksoon.

Huolellinen suunnittelu

Välivuosi ulkomailla vaatii huolellista valmistautumista. EF on tukenasi koko matkan ajan suunnitteluvaiheesta kotiinpaluuseen, jotta kaikki sujuu hyvin. Autamme sinua etsimään tarpeisiisi ohjelman, löytämään majoituksen ja hoitamaan käytännön asiat. Ainoastaan matkalaukkusi sinun täytyy pakata itse, mutta kaiken lopun voit jättää meidän huoleksemme!

Oletko siis valmiina lähtemään elämäsi seikkailuun vuodeksi ulkomaille? Ota ensiaskel välivuoden suunnitteluun ja tilaa ilmainen esite.

Opi kieli ulkomailla


7 kieltä, yli 40 kohdetta


Tutustu tarkemmin

Yhteystiedot

EF Helsinki

Kalevankatu 44 
00180 Helsinki

Puhelin: (09) 6869 23 11

Toimisto avoinna maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Lue lisää