Hae nyt stipendiä vuoden 2025 Vaihto- tai Välivuodelle! Ilmoittaudu unelmiesi matkalle viimeistään 17.6. ja hyödynnä stipendisi 🌍✈
Välivuodet
Välivuodet

Välivuodet

Miksi pitää välivuosi?

Yhä useammat ihmiset valitsevat välivuoden, olipa kyse sitten lukion tai korkeakouluopintojen jälkeisestä ajasta, tai kun yksinkertaisesti haluat kokea jotain uutta.

EF:n avulla voit tehdä kehittyä merkittävästi asuessasi ulkomailla, opiskellessasi kieliä, vahvistaen ansioluetteloasi ja luoden kansainvälistä verkostoa.

Olemme keränneet muutamia hyviä syitä, miksi sinun kannattaa ottaa välivuosi:

Hanki kansainvälistä kokemusta ja tietoa

Vietettyäsi lukukauden tai vuoden ulkomailla saat uusia näkökulmia sekä kulttuuriin, kieleen että ihmisiin.

Tutki ja löydä paikkasi maailmassa

Ota aikaa oppia uusia asioita itsestäsi - juuri nyt teet valintoja, jotka vaikuttavat sinuun myöhemmin elämässäsi. Unohtumattomien muistojen ja hyvien tarinoiden luominen ei ole koskaan väärin. Matkusta, tutki ja lähde seikkailuun, jota et koskaan unohda.

Tule halutummaksi työmarkkinoilla

Kun CV:ssäsi on kolmas, neljäs tai viides kieli, avautuu loputtomasti ovia. Ulkomaankokemusta ja kielitaitoa ei pidä aliarvioida. EF:llä voit myös suorittaa harjoittelun kieliopintojen ohella, mikä on loistava tilaisuus hankkia työkokemusta ulkomailta.

Parempi akateeminen menestys

Välivuotta viettävät opiskelijat saavat usein parempia arvosanoja, koska tarvitset taukoa monien kouluvuosien jälkeen. 90 prosenttia välivuoden pitäneistä palaa takaisin motivoituneempana ja innokkaampana, he ovat valmiita tarttumaan uusiin tehtäviin ja haasteisiin uudella rohkeudella.

Haluatko erilaisen vuoden vapaata?

EF:n avulla voit vietetää lukukauden, opiskeluvuoden tai pidennetyn opiskeluvuoden ulkomailla.

Voit valita 50 kohteen ja 9 kielen joukosta, ja halutessasi voit myös yhdistää useita kieliä ja opiskelupaikkoja, sillä tämä on tilaisuutesi tutustua maailmaan.

Ilmainen hintatarjous