EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

EF Roadtrip Suomi Vol. 2

EF Roadtrip Suomi Vol. 2

EF Roadtrip on taas täällä ja tällä kertaa pinkki automme suuntaa kohti Itä-Suomea. Kierrämme maanantaista torstaihin kouluilla piristämässä oppilaiden koulupäiviä. Automme on lastattu mukavilla yllätyksillä ja luvassa on hauskoja kilpailuita – olethan tarkkana, ehkä saavumme Sinunkin koulullesi! Voit seurata Roadtrip-tunnelmia ja kilpailuita Snapachat-kanavaltamme Efsuomi.

Tutustu meidän huikeisiin roadtrippiläisiin Mariaan ja Mirellaan:

Maria

“Sain nimekseni noin kaksikymmentä vuotta sitten Maria. Sen jälkeen on menty eikä meinattu. Olen ehtinyt makustaa jo melko paljon Euroopan sisällä. Ensimmäisen kerran matkustin itsekseni, kun lähdin EF:n kielimatkalle Maltalle vuonna 2012. Kielimatkalla viettämäni kaksi viikkoa ovat yhä vieläkin parhaimpia kokemiani viikkoja. Kielimatkan jälkeen olen pystynyt rohkeasti puhumaan englantia ja  lähdinkin myöhemmin kouluvaihtoon Ranskan Lyoniin, jossa opin lyhyessä ajassa ymmärtämään kieltä ja rakastua ranskalaiseen kulttuuriin. Pyrin pitämään yhteyttä kansainvälisiin ystäviini myös Suomesta käsin pitääkseni kielitaitoani yllä. Rakastan taidetta, muotia sekä hyvää ruokaa ja olen hyvin kiinnostunut historiasta ja eksoottisista kulttuureista. Seuraavaksi haaveissani onkin matkata Japaniin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, ihmisiin ja ruokaan!”

Mirella

“Saatoit bongata minut jo syksyn EF Roadtripiltä ja taas mennään! Olen positiivisella asenteella ja sosiaalisella persoonalla varustettu maailmanmatkaaja. Olen sisimmältäni ikuinen maalaistyttö ja unelmoija, mutta ulkomailla kuuden vuoden asumisen kovettamana viihdyn kapunkielämän tuottamien haasteiden keskellä. Vaadin elämään jatkuvaa adrenaliinia ja uusia tilanteita ratkottavaksi. Koen olevani taiteilijasielu, joka pyrkii inspiroitumaan arjenaskareidenkin keskellä ja haaveilee aina hiekkarannoista!”

Tässä vielä meidän tulevat Roatrip etapit:

14.11.2016

Helsinki –> Kotka –> Hamina

15.11.2016

Lappeenranta –> Imatra –> Savonlinna –> Joensuu

16.11.2016

Kuopio –> Varkaus –> Mikkeli

17.11.2016

Kouvola –> Lahti –> Helsinki

Pysykää tarkkana ja bongatkaa pinkki EF auto! 😉

Tutustu EF KielimatkoihinTutustu Tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa