EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

Miksi kesä ulkomailla on paras idea ikinä

Miksi kesä ulkomailla on paras idea ikinä

Haaveiletko kesästä? Niin mekin. Ne pitkät, aurinkoiset päivät ja viikkojen loma. Ei vain jaksaisi enää odottaa!

Me aiomme pakata kesällä passimme ja lähteä matkalle. Tässä on muutama syy, miksi suosittelemme kesää ulkomailla sinullekin.

Hanki uusia kansainvälisiä ystäviä

Onko mitään parempaa kuin joukko ystäviä kotikulmilla? On, nimittäin se, että ulkomailla odottaa lisää ystäviä! Yhden kesän aikana ehdit luoda ystävyyssuhteita, jotka voivat kestää koko loppuelämän. Saat ystävistä erinomaisen syyn matkustaa takaisin ulkomaille, etkä tarvitse Airbnb:tä. Ystävien luona on aina paras loma ja lisäksi he ovat erinomaisia matkaoppaita, jotka tietävät uusimmat brunssipaikat ja siisteimmät hengailualueet. Kun kansainväliset ystäväsi taas matkaavat vierailemaan sinun luoksesi, pääset näyttämään oman kotikaupunkisi parhaat palat samalla, kun kertaatte jälleen kuulumisia.

Paranna kielitaitoasi nopeasti

Nopein tapa oppia kieltä, on elää elämää tällä kielellä – niin yksinkertaista se on! Kun hengailet Miamin rannoilla tai vain hengaat ystäviesi kanssa Pariisissa, kielitaitosi kehittyy päivä päivältä ja sanavarastosi kasvaa vauhdilla. Kun palaat takaisin kouluun, olet luokan tähtioppilas, vaikka et edes tiedä opiskelleesi.

Tee vanhempasi onnellisiksi

“Äiti ja isä, haluaisin lähteä kesäksi ulkomaille!” Todennäköisesti vanhempasi ovat tämän lauseen kuullessaan tyytyväisiä, sillä heidän itsevarma jälkikasvunsa haluaa tehdä jotain kiinnostavaa ja kehittävää kesälomallaan. Kielten opiskelun (katso edellinen pointti) yhdistäminen ulkomaille matkustamiseen on takuuvarma tapa tehdä vanhempasi ylpeäksi (ja viettää ikimuistoinen kesä).

Hanki takuuvarma rusketus

Suomen kesässä rusketuksen hankkiminen on aina vähän niin ja näin. Mutta jos sukellat Maltan siniseen laguuniin, elät rantaunelmaa Nizzassa tai lähdet Floridaan, palaat takuulla kouluun upea rusketus ihollasi. Voit viettää suurimman osan ajastasi ulkona – mitä muutakaan upeassa auringonpaisteessa tekisi – ja luonnollinen rusketuksesi on varmasti luokkakavereittesi ihastelun kohteena. Olisiko parempaa tapaa aloittaa uusi kouluvuosi? (Tärkeä sivuhuomautus: Rusketus on mahtavaa, mutta aurinkorasvan käyttö on vielä mahtavampaa. Ihosi kiittää sinua vuosien päästä.)

Ajattele Instagram-feediäsi

Kesä ulkomailla ja uusien ystävien kanssa hengaileminen uudessa on kaupungissa on upea kokemus. Jos kuitenkaan kukaan ei näe parhaita paloja kokemuksestasi, tapahtuiko sitä ollenkaan? Tämä on täydellinen tilaisuus laittaa puhelimesi hyvään käyttöön – snäppää reissusi, tägää uudet kaverisi ja parhaat kahvilat. Kaikki elämänmittaiset muistot ikuistettuna, Instagram-tilisi ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä.

Ota askel kohti jotain uutta

Pitkät kesälomat ei ole tarkoitettu Netflixin luukuttamiseen ja auringosta kannattaa nauttia muuallakin kuin omalla takapihalla. Koska viikkojen kestävä loma koulusta on luksusta (luottakaa meihin, koulujen kesälomia todella alkaa kaivata, kun aloittaa työt!), olisi turhaa olla ottamatta kaikkea irti ja jäädä kotikulmille.

Käytä mahdollisuus matkustaa ja tutustua uusiin kulttuureihin ja paikkoihin. Nauti smoothieta aurinkoisessa Kaliforniassa (Long Beach on meidän suosikkimme) tai juo perinteiset iltapäiväteet Cambridgessa: maailmassa on niin paljon paikkoja vain odottamassa sinua! Varoitus: Matkustaminen on kivaa, mutta saattaa istuttaa sinuun loputtoman kaukokaipuun!

Kielimatka on tie kesäksi ulkomaille, tutustu!Tutustu Tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa