EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
Menu

Pose, kuva ja jakoon – #Instagramopas Los Angelesiin

Pose, kuva ja jakoon – #Instagramopas Los Angelesiin

Los Angelesissa ei kuvata pelkästään elokuvia, nimittäin vuonna 2013 Instagram listasi sen kolmanneksi valokuvatuimmaksi kaupungiksi maailmassa. Paljoa ei tarvita hyviin kuviin, kun kaupungista löytyy palmupuubulevardit, upeat rannat ja ihmisiltä kalifornialaisrusketukset (#nofilter), mutta me kasasimme yhteen miltä kaupunki todella näyttää kuvapalvelun silmin.

#LA INSTAGRAMIN LINSSISTÄ

#VeniceBeach (875,279 kuvaa ja lisää tulee kokoajan) – Paras paikka nähdä millaisia ihmisiä kaupungissa asuu ja todistaa Losin upeaa ilmapiiriä. Upea #instacool kollaasi syntyy skeittailijoista, kehonrakentajista ja huikeasta katutaiteesta.

#WalkOfFame (145,998) – Tämä nähtävyys on melkein pakollinen jokaiselle Losin kävijälle – älä unohda ottaa #selfie’tä suosikkitähtesi kanssa!

#RodeoDrive (118,322) – Vaikka rahaa tämän kadun huippuluokan vaateliikkeisiin ei ehkä löydykään, niin paljon mielenkiintoista instagrammattavaa senkin edestä.

#HollywoodSign (109,724) – Äläkä unohda tätä tärkeää nähtävyyttä, maailmankuulu Hollywood-kyltti. Paras kuvakulma tähän löytyy Hollywood Boulevardin ja North Highland Avenuen risteyksestä.

 

ENKELTEN KAUPUNGIN TÄRKEIMMÄT #HASHTAGIT

Älä unohda näitä: #LA, #losangeles, #LAlife and #LaLaLand. #California on hyvä laittaa myös.

 

INSTAGRAM-TILIT JOTKA SAAVAT SINUT HALUAMAAN LOSIIN VÄLITTÖMÄSTI

@jonathan360@laurenlemon@jeremiahgallagher

 

Tekeekö mieli lähteä Losiin?Tutustu Tarkemmin

Jaa tämä artikkeli

Viimeisin artikkeli aiheesta: Matkailu