Varaa unelmamatka vuodelle 2024 nyt kun paikkoja on vielä jäljellä! Alennukset päättyvät 22.4.✈🌍
EF Työharjoitteluohjelma
EF Työharjoitteluohjelma

EF Työharjoitteluohjelma

Syvennä osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä.

Kurssikuvaus:
Tämä ohjelma yhdistää vähintään 50 tunnin työharjoittelun neljän viikon mittaiseen EF Intensiivikurssiin. Oppitunneilla laitat kielitaitosi kuntoon ja opettelet työhaastattelutaitoja sekä CV:n kirjoittamista, minkä jälkeen sovellat uutta osaamistasi käytäntöön suorittamalla osa-aikaisen, palkattoman harjoittelujakson. Kehität toimialakohtaista kielitaitoasi ja saat arvokasta kansainvälistä työkokemusta. Ohjelman päätteeksi sinulle myönnetään EF Työharjoittelutodistus.

Saatavilla seuraavissa kohteissa:
Kaikki Ison-Britannian, Irlannin, Maltan, Etelä-Afrikan, Australian, Uuden-Seelannin, Ranskan, Saksan, Japanin, Kiinan, Italian ja Espanjan kohteet.

Haussa pidempi työharjoittelu?
Kokeile Työharjoittelu Plus -ohjelmaamme. Voit valita 3+3 -ohjelman (3kk kieliopintoja ja 3kk työharjoittelua) tai 6+3 -ohjelman (6kk kieliopintoja ja 3kk työharjoittelua). Kysy lisätietoja toimistoltamme.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta