Varaa unelmamatka vuodelle 2024 nyt kun paikkoja on vielä jäljellä! vuoden 2025 matkat ovat jo saatavillaMyös✈🌍
Cambridge English -tutkintovalmennus
Cambridge English -tutkintovalmennus

Cambridge English -tutkintovalmennus

Paranna uranäkymiäsi tai valmistaudu yliopistoon tutkinnolla, joka ei vanhene.

Kuvaus:
Hio kuullun- ja luetunymmärtämistaitojasi ja opi tehokkaita strategioita tutkintokoetta varten. Kurssilla laajennat sanavarastoasi, kohennat ääntämystäsi ja kehität kielioppiosaamistasi ja saat näin edellytykset Cambridge-kokeessa pärjäämiseksi. Tutkintokokeessa testataan luetun- ja kuullunymmärtämistä, kirjoittamistaitoa sekä suullista kielitaitoa, ja se järjestetään usein EF-koulun omissa tiloissa.

Tutkinto:
Cambridge English on englannin opiskelijoille tarjottava virallinen kielitutkinto, jonka taustalla on maineikas Cambridgen yliopisto. Se käy todisteeksi kielitaidosta niin yliopistoissa, työnhaussa kuin maahanmuuttovirastossakin.

Asiantuntijuutemme:
EF on maailman suurin Cambridge-tutkintokokeiden tarjoaja, joten tiedämme, kuinka valmentaa oppilaat huipputuloksiin. Useimmat koulumme Britanniassa ja USA:ssa toimivat valtuutettuina testikeskuksina. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa kokeen EF-koulun tiloissa oman henkilökuntamme valvomana ja tuntea näin olosi mahdollisimman mukavaksi ja itsevarmaksi.

Huomioitavaa:
Yleiskielen oppitunnit vievät osan kurssiviikoista, jotta saat mahdollisimman hyvän perustan kokeeseen valmentavalle erityisopetukselle. Koepäiviä ja valmennuskursseja tarjotaan kuukausittain kaikissa englantia opettavissa kouluissamme varaustilanteesta riippuen.

Lyhytkestoinen valmennus:
Saavuta perusymmärrys tutkintakokeen vaatimista taidoista ja tekniikoista. Täysimittainen kurssi takaa parhaat tulokset, mutta mikäli aikaa on vain rajoitetusti, voit osallistua myös lyhyemmälle tutkintovalmennuskurssille. Aloita minä tahansa maanantaina ja opiskele 2-8 viikkoa Cambridgen kielikoulussamme.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta