Varaa unelmamatka kesälle 2024 nyt kun paikkoja on vielä jäljellä! ✈🌍 Ilmoittautuminen kesän matkoille päättyy 26.2.2024! Älä odota liian kauan!
Koodausleiri
Koodausleiri

Koodausleiri

Oletko valmis parantamaan koodaustaitojasi? Liity mukaan käytännönläheisiin oppitunteihin, joita alan ammattilaiset ja kokeneet opettajat opettavat pienissä ryhmissä.
20 englannin oppitunnit/viikko
(Oppitunnit 40 minuuttia)
 • Ages:
  13-18 years
 • Travel Type:
  All-inclusive travel
 • Lessons per day:
  4x40 minutes English lessons
 • Accomodation options:
  Single room in our EF residence offering full board or Homestay with shared room and full board with a carefully-selected host.
 • Location:
  London Kingston University

Keskitymme koodauksen peruskäsitteisiin ja autamme sinua parantamaan taitojasi. Puuttuuko sinulta tietokone? Ei hätää! Tarjoamme sinulle yhden.

Sijainti:Lontoo Kingston University

Ryhmämatkat Kielikurssipaketit vaihtelevat 2-4 viikon välillä. Lennot, kuljetukset, EF Liideri, lukukausimaksut, majoitus ja ateriat sisältyvät hintaan

Pyydä tarjous, niin EF-opintoneuvoja lähettää sinulle lisätietoja päivämääristä ja hinnoista.

EF Learning Guarantee
EF's Oppimistakuu
Etenet yhden kurssitason joka kuudes viikko*, kun osallistut jokaiselle oppitunnille ja suoritat saamasi tehtävät. Parhaimmillaan voit edetä jopa nopeammin. Muussa tapauksessa saat jatkaa opintojasi maksutta, kunnes luvattu taso on saavutettu. *Tämä voi vaihdella muiden kuin englanin kielen osalta