Business-Englantia EF:n kanssa

Liike-elämän englanti avaa ovet ulkomaille. Englanti on yksi käytetyimmistä kielistä maailmassa: Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta Singaporeen ja Australiaan saakka. Kansainvälinen viestintä luottaa englannin kieleen, ja kaikki maailmalla matkailleet tietävät, että kielellä pärjää myös monissa maissa, joissa virallinen äidinkieli ei ole englanti.

Liike-elämän englannin osaaminen on välttämätöntä kansainvälisessä yhteistyössä. Lisäksi alakohtaisen erityissanaston hallitseminen tuo varmuutta viestintään eri tahojen kanssa. EF tarjoaa monipuolisen valikoiman bisnes-englannin kursseja, joita voidaan muokata eri aloihin ja tavoitteisiin sopiviksi.

Opiskele business-englantia EF:n kielikursseilla!

EF Kansainväliset Kielimatkat

19 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaKanadaIrlantiAustraliaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaKanadaIrlantiAustraliaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaKanadaIrlantiAustraliaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti

Hult EF Corporate Education

Lähiopetus, online, ulkomaan kurssit
Valmistaudu tulevaisuuteen innovatiivisten ja tuloksellisten kieliohjelmiemme avulla. Jo tuhannet yritykset kaikkialla maailmassa luottavat meihin.
Kohde: Verkkokoulutus tai lähiopetuskurssi sinulle sopivassa paikassa.

Bisnes-englanti auttaa uralla eteenpäin

Englannista on tullut kansainvälisen bisneksen ja yhteistyön valtakieli. Siksi liike-elämän englannin osaaminen on tärkeää lähes kaikilla aloilla. Kansainvälisillä työmarkkinoilla on suuri kysyntä englannin taitajille, jotka pystyvät viestimään tehokkaasti ulkomaisten yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa. Bisnes-englanti on työelämän kieli, jonka osaaminen tuo loputtomasti uusia mahdollisuuksia uralla.

Liike-elämän englanti kuntoon ef:n kanssa

Kaikenikäisille ja kaikille kielitaitotasoille soveltuvien EF:n ohjelmien avulla voit kehittää kielitaitoasi nopeasti. Laaja valikoima erilaisia kielikursseja ja ohjelmia takaavat, että nuoret, aikuiset ja yritykset löytävät yksilöllisiin tarpeisiinsa soveltuvan kurssin. EF:n kanssa opiskelet pätevien opettajien johdolla, tutkitusti tehokkaita ja interaktiivisia opetusmenetelmiä hyödyntäen. Takaamme, että etenet opinnoissasi yhden tason ylöspäin aina kuuden viikon opiskelun tuloksena. Ota työllesi uusi suunta ja opiskele liike-elämän englantia EF:n kanssa.