EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

5 vinkkiä, kuinka erottua LinkedInissä

5 vinkkiä, kuinka erottua LinkedInissä

Olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi – ja LinkedIn on yksi parhaista työkaluista tämän toteuttamiseen. Yli 500 miljoonaa käyttäjää tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun tulee tietää, kuinka erottua joukosta. Saat profiilillesi takuulla enemmän näkyvyyttä, kun hyödynnät muutamat helpot niksit.

1. Sano muikku

Profiilisi huomataan seitsemän kertaa todennäköisemmin, jos siinä on kuva. Näytä persoonallisuutesi, mutta pysy kuitenkin asiallisena – onhan tarkoituksesi tehdä positiivinen vaikutus. Pyydä ystävääsi ottamaan kuva hyvällä kameralla, tai rajaa vähintäänkin selfie-käsi kuvan ulkopuolelle.

2. Näytä persoonallisuutesi

Sinulla saattaa olla vain yksi tilaisuus vangita jonkun huomio. Tämä on hyvä hetki olla luova: tuo esiin, että olet nähnyt maailmaa ja hallitset sanaisen arkkusi. Käytä alallesi ominaista sanastoa, jos mahdollista.

3. Ole ylpeä saavutuksistasi

Saavutustesi tulisi loistaa läpi profiilisi. Tuo julki saavuttamasi tavoitteet, roolisi projekteissa sekä onnistumisesi tiimitöissä. Vahvista vaikutelmaa numeroilla aina, kun voit.

4. Todista kielitaitosi

Näytä kansainvälisyytesi todistamalla kielitaitosi. Tee EF:n yksinkertainen englannin kielitesti, EF SET, verkossa, ja siirrä tuloksesi suoraan LinkedIn-profiiliisi.

5. Hanki ja anna suosituksia

LinkedInissä on helppo saada suosituksia. Ota yhteyttä muutamaan kollegaasi ja pyydä heitä jakamaan näkemyksiään työpanoksestasi ja parhaista puolistasi. Muista myös vastapalvelus!

Hanki lisärivi CV:hen opiskelemalla kieliä!Tutustu tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa