EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

Anna joululahja, joka kestää

Anna joululahja, joka kestää

Kun lapset kasvavat vanhemmiksi, on aina vain vaikeampaa löytää heille lahjoja, jotka saavat silmät syttymään ilosta. Kun teknologia kehittyy nopeasti, vaatetrendit muuttuvat jatkuvasti ja ihmisten keskittymiskyky tuntuu aina vain lyhenevän, tuntuu usein mahdottomalta antaa joululahja, joka kestää pitkään.

Toisaalta on olemassa ainakin yksi joululahja, joka kestää  läpi elämän – kielikurssi ulkomailla.

Tässä on kuusi syytä antaa lahjaksi kielikurssi (sitä tosin saattaa olla hieman hankalaa kääriä pakettiin, mutta luovilla ratkaisuilla sekin varmasti onnistuu!):

1. Parlez-vous English?

Yhden tai useamman vieraan kielen osaaminen on erinomainen hyöty kouluksen, uran ja ylipäänsä elämän kannalta!

2. Elinikäisiä ystäviä

Kielimatkoille saapuu nuoria monista eri maista ja he saavat tilaisuuden viettää paljon aikaa yhdessä. Tämä luo perustan ainutlaatuisille ystävyyssuhteille, jotka voivat jatkua läpi elämän.

3. ”Elämä alkaa mukavuusalueen ulkopuolelta”

Tämä lainaus kertoo kaiken olennaisen. Vahvimmat muistot syntyvät usein hetkinä, jolloin kohtaamme haasteita ja selviämme niistä. Näin persoonamme kehittyy kohti sitä, mitä olemme.

4. Elämää paikallisten keskellä

Ulkomaille matkustaminen on upea juttu. Vieraan kulttuurin kokeminen syvällisesti keskellä tätä kulttuuria on kuitenkin aivan toinen juttu. Opiskelijat uppoutuvat paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin opiskellessaan ulkomailla. Tämä saa aikaan ainutlaatuisia kokemuksia ja opettaa kohti itsenäisyyttä.

5. ”Jos rakastat jotakuta, päästä hänet vapaaksi”

Tämä ei ole ainoastaan lainaus suositusta rakkauslaulusta, vaan pätee myös vanhempien rakkauteen. Suurin lahja lapselle on opettaa hänet kohti vapautta ja itsenäisyyttä positiivisten kokemusten kautta.

6. Uusia näkökulmia

Olet luultavasti kokenut tämän itse. Uusien paikkojen näkeminen, uusien ihmisten tapaaminen ja uudet kulttuurit voivat tehdä ihmeitä elämänkatsomukselle ja tulevaisuudensuunnitelmille.
Aikamoinen paketti joululahjaksi, sanoisin!

Valitse täydellinen kielimatkakohde lahjaksi!Tutustu tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa