EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

Opiskelu ulkomailla: Roosa ja Erika Maltalla

Opiskelu ulkomailla: Roosa ja Erika Maltalla

”Kun lähdimme matkaan, emme tunteneet toisiamme lainkaan, mutta pian meistä todella läheiset ystävät. Opiskelu ulkomailla oli hauskaa yhdessä.” – Erika

”Opiskelu ulkomailla ei olisi ollut samanlaista ilman Erikaa – saimme tavata yhdessä uusia ihmisiä, oppia kieltä ja kokea uuden kulttuurin. Mielestäni jokaisella tulisi olla samanlainen tilaisuus kokea sama.” – Roosa

EF:n kanssa opiskelu ulkomailla ei ole vain opiskelua, vaan saat samalla uusia kokemuksia. Roosa ja Erika löysivät toisistaan yllättäen uuden ystävän. Kun Roosa, 16, matkusti Suomesta Maltalle, hän odotti opiskelevansa kieltä kauniissa ympäristössä. Kun Erika, 14, lähti samalle matkalle, hän ei voinut aavistaakaan löytävänsä samalla yhden parhaista ystävistään.

Molempien saavuttua Maltalle ja tavattua toisensa ensimmäisen kerran, ei mennyt pitkään ennen kuin heistä oli tullut ystäviä. Molemmat olivat kotoisin Suomesta auttoi tutustumaan, sillä he pystyivät samaistumaan uusiin kokemuksiin yhdessä.

He eivät olleet kuvitelleet etukäteen tapaavansa jonkun niin samanhenkisen, mutta yllättäen he saivat jakaa kielimatkakokemuksen toistensa kanssa. Kuuntele Roosan ja Erikan tarina:

Koe kielen opiskelu ulkomailla!Tutustu tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa