EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
Menu

Tosirakkauden löytäminen ulkomailta – EF-rakkaustarina

Tosirakkauden löytäminen ulkomailta – EF-rakkaustarina

Tosirakkaus ulkomailta – niinkin voi tapahtua! Ystävänpäivän kunniaksi päätimme paljastaa tosielämän rakkaustarinan, joka kuuluu ehdottomiin suosikkeihimme.

Rocio ja Mauricio ovat entisiä EF-opiskelijoita, jotka tapasivat Brightonissa vuonna 2003. He rakastuivat, menivät naimisiin ja (spoilerivaroitus!) muuttivat Meksikon Tulumiin elämään omaa onnellista loppuaan. Istuimme alas Rocion kanssa, jotta kuulisimme hieman lisää heidän tarinastaan.

Missä olit Brightonissa?

Majoituin EF:n asuntolassa Hovessa syyskuusta 2003 huhtikuuhun 2004 asti. Mauricio oli jo suorittanut EF-kurssinsa ja teki töitä Brighton Marinassa.

Mikä sai sinut lähtemään EF-kurssille?

Yksi parhaimmista kavereistani suositteli EF:ää. Mauricio taas oli osallistunut jo aikaisemmin EF-ohjelmaan Kalifornian Santa Barbarassa. Se oli ollut hänen elämänsä paras reissu!

Voitko kertoa, kuinka tapasitte ja millaiset olivat ensimmäiset treffinne?

Tapasimme ystävän bileissä, ja boom – se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ensimmäisillä ’’oikeilla’’ treffeillämme – jotka eivät tapahtuneet baarissa – menimme Marina Cinemas -elokuvateatteriin. Olemme molemmat suuria leffafaneja.

Missä piditte häänne?

Brightonin jälkeen asuimme siellä täällä, ja lopulta asetuimme Barcelonaan. Menimme siellä naimisiin vuonna 2006. Siihen aikaan Mauricio teki tutkintoaan Espanjassa ja minä työskentelin toimistossa. Vuonna 2011 päätimme irtisanoutua töistämme, jättää kaupunkielämän taaksemme ja aloittaa uuden elämän rannalla. Muutimme siis Tulumiin, Meksikoon.

lovestory 2

Vau! Onpas vaikuttavaa. Minkälaista elämä on Tulumissa?

Perustimme täällä oman pienen yrityksen, leija- ja SUP-lautailukoulun (josta voi lukea lisää koulun nettisivuilta). Vuonna 2015 perheemme kasvoi, kun pieni tyttäremme Maria syntyi.

Minkälaista päivittäinen arkenne on?

Ensimmäisenä aamulla kävelytämme koiramme Panchon ja Rositan. Sitten me syömme aamiasta pikku-Mariamme kanssa, ennen kuin lähdemme töihin yhdelle maailman parhaista rannoista. Elämme unelmaamme.

lovestory 3

Mitä neuvoja antaisit niille, jotka haluavat opiskella EF:n kanssa?

Tee se. Matkusta, opiskele, rakastu… Joskus kansainväliset suhteet toimivat pitkästä välimatkasta ja kulttuurieroista huolimatta – kaikesta huolimatta. EF-opiskeluaika oli yksi elämäni parhaista vuosista, ja lähteminen oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Mauricio ja minä olemme olleet yhdessä yli 13 vuotta, ja tämä on ollut elämäni uskomattomin seikkailu. Jos en olisi lähtenyt Brightoniin, elämäni olisi nyt aivan toisenlaista.

Missä olisit nyt, jos et olisi lähtenyt Brightoniin?

Työskentelisin todennäköisesti Barcelonassa, veroasianajajana isossa lakifirmassa. Eläisin kiireistä kaupunkiarkea, enkä tällaista yksinkertaista karibialaista elämää.

Viimeinen kysymys: mitä EF:n kielikurssi antoi teille?

Se oli paras päätös, jonka olemme koskaan tehneet. Opimme englantia, tapasimme mahtavia ihmisiä ja löysimme elämämme rakkauden. Emme olisi voineet pyytää mitään enempää.

Rakkaus saattaa odottaa myös sinua maailmalla...Tutustu EF Kielimatkoihin

Jaa tämä artikkeli

Viimeisin artikkeli aiheesta: Kielet