KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Ohjelmat Iso-Britanniassa

EF-ohjelmat Iso-Britanniassa tarjoavat mahdollisuuden englannin kielitaitojesi kehittämiseen monissa eri kohteissa. Parhaimmat englannin kurssit yhdistävät englannin opetuksen ja aidot arkielämän tilanteet, joissa harjoittaa suullisia taitoja - kaikki ohjelmamme antavat sinulle juurikin tämän mahdollisuuden ja palaat kotiin astetta itsevarmempana.

Ohjelmat Iso-Britanniassa
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 vuotiaille
Lukiotutkinto ulkomailla
Suorita lukio EF:n Academyn kampuksella UK:ssa tai USA:ssa.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: OxfordTorquay
Hult International Business School

Hult International Business School

Kandidaatin ja Maisterin tutkinnot, MBA ja Työelämän koulutukset
Suorita tutkintosi Hultin kansainvälisesti palkitussa business-koulussa, kampuksilla eri puolilla maailmaa.
Kohde: Iso-Britannia
Kaupunki: Lontoo
EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-Britannia
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10 - 18 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: Iso-Britannia
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Iso-Britannia
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Iso-Britannia

Englannin opiskelu

Jos tarvitset vauhtia englannin kielen opiskeluusi, olet oikeassa paikassa. EF:llä nimittäin on kymmeniä kielikouluja Englannissa ympäri maan. Käyttämämme opiskelumenetelmät takaavat, että opit mahdollisimman nopeasti kielikurssisi aikana Englannissa. Olitpa vasta alussa englannin opinnoissa tai jo pidemmälle edennyt kielen taitaja, löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon kouluistamme. Tarjoamme laajan valikoiman kielimatkoja, kielikursseja, vaihto-opiskeluohjelmia ja työelämään sopivia kursseja.

Tarjoamme laajan valikoiman opiskeluohjelmia Englannissa nuorille, aikuisille ja työelämän tarpeisiin kampuksilla ympäri maan. Suositut kielimatkat vievät satoja nuoria vuosittain Englantiin oppimaan kieltä. Englannin opiskelu ei kuitenkaan katso ikää, vaan kaikenikäiset voivat lähteä kielikurssille Iso-Britanniaan. Vielä opintojaan suorittaville tarjoamme myös mahdollisuuksia vaihto-opiskeluun Isossa-Britanniassa ja yliopisto-opintoja suunnitteleville vaihtoehtona on Hult International Business School Lontoossa.

Tunnustusta kielitaidosta

Kun laitat aikaa, rahaa ja energiaa jonkin taidon hankkimiseen, on siitä hyvä saada myös tunnustusta. Monet yliopistot tai kansainväliset työnantajat vaativat hakijoilta virallisen kielitodistuksen. Sen vuoksi EF järjestää kursseja, jotka valmentavat sinut erilaisiin englannin kielen testeihin, kuten Cambridge English, IELTS ja TOEFL-testeihin. Ohjelmamme Englannissa ovat saaneet virallisen tunnustuksen kyseisiltä tahoilta, joten voit olla varma, että kielikurssisi tuottaa tuloksia.