EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

20 merkkiä, että olet löytänyt ikuisen ystävän

20 merkkiä, että olet löytänyt ikuisen ystävän

Hyvien kavereiden seurassa syntyy mahtavia muistoja, ja ystävistä parhaimpia ovat ne, joiden kanssa sinulla on sanaton sopimus pysyä ystävinä ikuisesti. He ovat niitä, joille soitat ensimmäisenä, kun jotakin tapahtuu – siis mitä tahansa. Ja vaikka ette näkisi toisianne viikkoihin, tiedät silti, että tapaamisen hetkellä kaikki on aivan niin kuin ennenkin. Ulkomailla opiskeleminen on yksi parhaista keinoista löytää ystäviä koko loppuelämäksi. Tässä 20 seikkaa, joista tiedät, että sinusta ja kaveristasi on tullut ikuiset ystävät.

1. Tunnet olosi niin kotoisaksi hänen seurassaan, että rohkenet kertoa hänelle myös kaikista omituisimmat unesi. Myös ne, joissa sinulla on joku kiusallinen ihastus.

2. Nauratte usein yhdessä ikuisuuksia ilman, että edes muistatte, mikä teitä oikeastaan naurattaa.

3. Tapasitte ensimmäisen kerran ulkomailla tai muutoin kaukana kotoa – hän ei ole vain joku, jonka olet tuntenut koko ikäsi. On helppoa pysyä yhteydessä ihmisiin, jotka asuvat aivan nurkan takana ja jotka ovat olleet aina luonnollisesti osa elämääsi. Tämän uuden ystävän kohdalla sinun on kuitenkin täytynyt nähdä erikseen vaivaa, jotta yhteys säilyy. Jännittävät yhteiset kokemukset ovat luoneet välillenne siteen, joka on tehnyt teistä ikuiset ystävät.

4. Vaikka vain toisella teistä olisi nälkä, tilaatte kumpikin ruokaa ja aterioitte yhdessä kuin kuninkaalliset konsanaan.

5. Jos olet pidempään muualla ettekä tapaa muutamaan kuukauteen, tavatessanne tuntuu, kuin ette olisi olleet erossa päivääkään.

6. Mikä vielä parempaa, olette täydellinen tiimi ja voitte suunnata reissuun myös yhdessä jopa kuukausiksi. On melko todennäköistä, että toivotte matkalta hyvin samankaltaisia asioita, mutta vaikka näkemyksenne eroaisivat, teillä ei ole mitään ongelmaa sanoa tätä ääneen. Tiedätte, että jos ajautuisitte riitaan, asia on seuraavaan aamuun mennessä jo historiaa.

7. Olette toistenne rikoskumppanit. Jos toinen teistä on ollut pahanteossa, kaikki tietävät, että myös toinen on tavalla tai toisella juonessa mukana.

8. Voitte olla armottoman rehellisiä toisillenne. Jos aiot lähteä ulos asussa, joka ei näytä hyvältä, ystäväsi sanoo tästä suoraan ja estää sinua näyttäytymästä julkisesti moisessa vaatekokonaisuudessa.

9. Hän keksii sinulle aina täydellisen tekosyyn ostaa suklaata tai kengät, joista olet haaveillut viikkotolkulla. Hän tahtoo, että olet onnellinen, ja ymmärtää, että onnea on suklaa.

10. Hän on ensimmäinen henkilö, jolle soitat, kun tarvitset neuvoja jossakin tärkeässä asiassa – ja hän soittaa vastaavassa tilanteessa sinulle.

11. Täydellinen viikonloppu yhdessä voi tarkoittaa teidän tapauksessanne joko eeppisiä seikkailuita tai Netflix-maratonia yöasuihin sonnustautuneina. Mitä ikinä teettekään, ei ole epäilystäkään, etteikö teillä olisi hauskaa yhdessä.

12. Jos opiskelet jotakin vierasta kieltä, hän auttaa sinua harjoittelemaan uudelleen ja uudelleen – ja tekee pilaa ääntämyksestäsi vain silloin, kun kukaan muu ei ole kuulemassa.

13. Uskallat itkeä hänen seurassaan, koska tiedät, että myös hän tulee nyyhkimään olkapäätäsi vasten ennemmin tai myöhemmin.

14. Jos aiot laittaa viestin eksällesi tai ryhtyä deittailemaan tyyppiä, joka on huono idea, hän estää sinua. Ei ole väliä, kuinka paljon protestoit – hän tietää, mikä on sinulle parasta, ja pitää aina huolta sinusta.

15. Teillä on käytännössä telepaattinen yhteys. Voitte sanoa toisillenne pelkällä katseella niin paljon, ettei samaa tietomäärää saisi ilmaistua sanallisesti kokonaisessa illassa.

16. Hän on aina tukenasi. Hän tykkää Instagram-postauksistasi, vaikka ne eivät olisi todellisuudessa julkaisemisen arvoisia, eikä hän ikinä laittaisi someen kuvaa, joka on sinun osaltasi epäonnistunut, vaikka näyttäisi itse upealta juuri kyseisessä otoksessa.

17. Et osaa enää kuvitella elämää ilman häntä. Tiedät, että olette ikuiset ystävät ja aiheutatte yhdessä hankaluuksia vielä vanhainkodissakin.

18. Sinua ei jännitä esitellä häntä perheellesi. Tiedät, että hänet hyväksytään saman tien uudeksi perheenjäseneksi.

19. Jos kerrot kaveriporukallenne tarinaa, joka osoittautuu vähemmän hauskaksi kuin muistit, hän nauraa erityisen kovaa kiusallisen hiljaisuuden peittämiseksi.

20. Hän myös valehtelee ja liioittelee räikeästi (mutta vakuuttavasti) kertoessaan tarinoita, jotta vaikuttaisit paljon coolimmalta kuin todellisuudessa olet.

Löydä kielimatkalta uusia ystäviä koko loppuelämäksi!Tutustu tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa

Lähde näkemään maailmaa ja opi kieltä ulkomailla!

Tutustu tarkemmin