KOULUMME OVAT AUKI! Soita meille ja tarkista paikkatilanne

Englannin kielikoulutus ammattilaisille

Hyvä kielitaito antaa mahdollisuuksia työuralle. Englannin koulutus on hyvä keino edistää osaamista ja laajentaa kansainvälisiä näkymiä. Globaali maailma tarjoaa lähes loputtomasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia, mutta niiden hyödyntämiseksi on osattava vieraita kieliä. EF on maailman johtava kielikouluttaja yli 50 vuoden kokemuksella. EF tarjoaa kielikursseja ja mahdollisuuksia kielten opiskeluun ulkomailla kaikenikäsiille ja kaikkiin tarpeisiin räätälöitynä.

Englannin kielikoulutus ammattilaisille

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKoreaYhdistyneet arabiemiirikunnat

EF Kansainväliset Kielimatkat

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: RuotsiIso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKoreaYhdistyneet arabiemiirikunnat

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
1-24 viikkoa
Paranna globaalia uraasi räätälöityjen kielikurssien avulla yhdessä maailman suurimmista kaupungeista. Suunniteltu aikuisille ja ammattilaisille.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKorea

EF Kielikoulutusta

yrityksille ja julkiselle sektorille
Tehokasta kielikoulutusta yrityksille ja julkiselle sektorille, taatuin tuloksin.
Kohde: Verkkokoulutus tai lähiopetuskurssi sinulle sopivassa paikassa.

EF English Live

18+ vuotiaat
Online
Pääsy oppitunteihin mistä ja milloin vain - jokaiselle osaamistasolle. EF English Live on maailman isoin online koulu.
Kohde: Opiskele netissä missä päin maailmaa tahansa.

Kaikille sopiva kielikoulutus

Hyvä englannin kielen koulutus sovittaa opetusmenetelmät opiskelijoiden tarpeisiin. Perinteikkäitten kielimatkojen lisäksi EF:n valikoimaan kuuluu kielikoulutus organisaatioille. EF tarjoaa yrityksille ja julkisille organisaatioille kielikursseja lähiopetuksena Suomessa ja ulkomailla.

Lähiopetus tapahtuu koulutettaville mahdollisimman helposti tavoitettavassa ympäristössä ammattitaitoisen opettajan johdolla. Kielen oppijat pääsevät opiskelemaan tehokkaasti moderneilla oppimismenetelmillä, joihin kuuluvat lähiopetus, yksityisopetus ja verkkotehtävät.

Kielikoulutuksen hyödyt uralla

Maailma on kansainvälisempi kuin koskaan aiemmin. Liiketoiminta ja verkostot ovat levittäytyneet ympäri maailman, mitä varten tarvitaan kielitaitoa ja uudenlaisia valmiuksia.

Kielitaito antaa valmiudet selvitä kansainvälisessä ympäristössä. Olipa tavoitteena henkilökohtaisten uratavoitteiden saavuttaminen tai yrityksen liiketoiminnan kasvattaminen, kielikoulutus antaa tähän keinoja. Käytännön hyötyjen lisäksi kielen opiskelijat saavat oppimisesta usein palkitsevan tunteen, joka edistää henkistä hyvinvointia.