Yliopistoon ulkomaille

Opiskelu yliopistossa ulkomailla on kokemus, joka kehittää elämänkokemusta, itsevarmuutta ja osaamista. Samalla opit käyttämään vierasta kieltä sujuvasti ja kasvat todelliseksi maailmankansalaiseksi.
Yliopistoon ulkomaille

Yliopistoon ulkomaille – valmistaudu EF:n kanssa

Globaalissa maailmassa kielitaito ja kansainvälinen kokemus ovat edellytyksiä menestyksekkään uran luomiselle. Yliopistotason opinnot ulkomailla kehittävät osaamista ja avaavat ovia moniin eri vaihtoehtoihin työelämässä. Kun valmistuneet jättävät yliopiston opiskeluvuosien jälkeen, heillä on osaamisen lisäksi unohtumattomia kokemuksia ja tiiviitä ystävyyssuhteita.

EF Opintovuosi Ulkomailla

EF Opintovuosi Ulkomailla

16 + vuotiaat
6, 9 tai 11 kuukautta
Yhdistä kieli- ja akateemiset opinnot ulkomailla. Valmistaudu kielitutkintoon ja saa kansainvälistä työkokemusta.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta RicaMeksiko$nameRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniKoreaArabiemiraatitVenäjä
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

18 - 25 vuotiaat
2-24 viikkoa
IMatkusta itsenäisesti
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 9 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta Rica$nameRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniArabiemiraatit
EF Kansainväliset Kielikurssit

EF Kansainväliset Kielikurssit

25 + vuotiaat
2-24 viikkoa
Matkusta itsenäisesti
Edistä uraasi ja ota osaa yksilöllisesti suunnitelluille kielikursseillemme. Tarjolla on kaikille aloille sopivia opintoja.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKanadaMaltaAustraliaIrlantiUusi-SeelantiSingaporeEtelä-AfrikkaEspanjaCosta Rica$nameRanskaItaliaSaksaKiinaJapaniArabiemiraatit
Hult International Business School

Hult International Business School

Kandidaatin ja Maisterin tutkinnot, MBA ja Työelämän koulutukset
Suorita tutkintosi Hultin kansainvälisesti palkitussa business-koulussa, kampuksilla eri puolilla maailmaa.
Kohde: Iso-BritanniaYhdysvallatKiinaArabiemiraatit

Yliopistoon ulkomaille valmentava vuosi

EF tarjoaa monia eri vaihtoehtoja, jotka tasoittavat tietä yliopistoon ulkomaille. EF:n yliopistoon valmentavien ohjelmien avulla hankit tarvittavan kielitason ja taidot aloittaaksesi kandi- tai maisteritason yliopisto-opinnot englannin- tai saksankielisessä maassa. Ohjelman menestyksekkäästi suorittaneille opiskelijoille takaamme jatko-opiskelupaikan yhdessä yli 150 yhteistyöyliopistostamme Iso-Britanniassa, USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Singaporessa tai Saksassa.

Kansainvälinen kauppatieteiden tutkinto

Jos tavoitteenasi on kansainvälinen bisnesura, voit suorittaa tutkinnon EF:n voittoa tavoittelemattomassa Hult International Business Schoolissa. Hult on arvostettu bisneskoulu, jonka päämääränä on kouluttaa liike-elämän johtajia. Tarjolla kandi- ja maisteritason ohjelmat sekä MBA-ohjelma, joka koostuu vuoden pituisista intensiivisistä opinnoista. Yliopistolla on kampukset Bostonissa, San Franciscossa, Lontoossa, Dubaissa ja Shanghaissa, joiden välillä voit opiskella joustavasti tutkintosi aikana.

Hanki opintoihin vaadittava kielitaito

Yliopistossa ulkomailla menestymiseen tarvitaan hyvää kielitaitoa. EF tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia ohjelmia kielitaidon kartuttamiseen rennoista kielimatkoista intensiivikursseihin. Jos haluat kehittää kielitaitoa opinnoissa menestymisen takaamiseksi, voit valita esimerkiksi 2-24 viikon kielikurssin ulkomailla. Jos taas haluat opiskella useampaa kuin yhtä kieltä, voit ottaa osaa kielikurssille, jossa opiskellaan kahta- tai kolmea kieltä useammassa eri maassa. EF tarjoaa myös kielitutkintokursseja, joissa suoritetaan virallinen Cambridge English, IELTS- tai TOEFL-kielitutkinto.

Jos haaveilet opiskelusta yliopistossa ulkomailla, tee unelmista totta ja löydä tiesi. Maailma tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja, joten sinun tehtäväsi on vain päättää, mikä on sinun valintasi. EF on matkalla mukana ja valmiina auttamaan, kun tarvitset tietoa ja tukea yliopisto-opintoihin ulkomailla.