EF GO -blogi | EF Blogi
EF:n viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuureista
MenuOpi kieli ulkomailla

Kansainväliset harjoittelupaikat, joista kaikki haaveilevat

Kansainväliset harjoittelupaikat, joista kaikki haaveilevat

Ensimmäiset askeleet työuralla saattavat olla haastavia. Alkuun pääsee kuitenkin paljon helpommin, kun etsii ensimmäiseksi hyvän harjoittelupaikan. Joskus harjoittelu johtaa vakituiseen työpaikkaan, sillä se on erinomainen tilaisuus näyttää kykysi käytännössä. Harjoittelupaikkoja on turha väheksyä, sillä niiden joukossa on uskomattomia mahdollisuuksia. Ainakin itselleni tämän listan kansainväliset harjoittelupaikat ovat sellaisia, että olisin antanut lähet mitä tahansa niihin päästäkseni.

Under Armour

Tämä urheiluvaatemerkki tarjoaa joukolle nuoria kesäharjoittelupaikan. Ihan kuin heillä työskentely ei muuten olisi tarpeeksi coolia, he kutsuvat harjoitteluohjelmaan Summer Leagueksi, mikä olisi aika hyvä valtti mainita keskustelussa. Voin vain kuvitella, millaisia treenihetkiä Under Armourin työntekijät viettävät lounastauolla, tietenkin kaikki firman asuissa ja hyvässä tikissä. Tai ehkä tämä on vain kehittelemäni mielikuva.. Valitettavasti harjoittelupaikka on tarjolla vain Yhdysvalloissa asuville.

Facebook

Siis oikeasti, kuka EI haluaisi tehdä töitä maailman ykkösenä loistavassa sosiaalisessa mediassa? Facebookilla on satoja osastoja, jotka tekevät töitä eri tuotteiden ja liiketoiminta-alueitten kanssa. Olisi uskomattoman hienoa nähdä, millainen maailma paljastaa meemientäyteisen feedin takaa. Heillä sattuu muuten olemaan useita konttoreita ympäri Eurooppaa, eli loputtomasti mahdollisuuksia hakea mukaan!

EF Education First

Boston Globe nimesi tämän kansainvälisen kouluttajan vuoden 2017 parhaaksi paikaksi tehdä töitä. Mikä olisikaan parempi harjoittelupaikka, erityisesti tyypeille, jotka rakastavat kieliä, uusia kulttuureita ja matkustamista. EF:n Global Intern -ohjelmaan valitut saavat valita kolme kaupunkia EF:n yli 50 kohteesta ympäri maailman ja tehdä töitä niistä jokaisessa kuukauden ajan. Itse valitsisin Havaijin, Australian ja Singaporen, mutta en ole kyllä varma miten saisin töitä tehtyä näissä upeissa paikoissa – #beachlife #sorrynotsorry. Hakuaika on pian käynnissä, joten seuraa sivustoamme, miten hakea mukaan.

Vogue

Jos opin mitään Paholainen pukeutuu Pradaan -leffasta, niin sen, että työharjoittelu maailman tunnetuimmassa muotitalossa tuskin olisi mikään rento tutkimusmatka. Harjoittelu Voguessa sisältäisi todennäköisesti paljon puheluita, tapaamisia PR-agenttien kanssa ja töitä vaatteiden kanssa, jotka ovat todennäköisesti arvokkaampia kuin vanhempieni kotitalo. Mutta ainakin tyylini varmaan hioutuisi huippuunsa tässä työpaikassa!

NASA

En aio valehdella: kaikki NASA:n sivuilla oleva tieto heidän harjoittelupaikkansa tieteellisen teknisistä vaatimuksista teki minut hieman surulliseksi. Olen kuitenkin kuullut, että luonnontieteilijöiden lisäksi heille palkataan paljon harjoittelijoita eri aloilta. Mahdollisuuksia siis riittää myös muille kuin rakettitieteilijöille – ainakin jos pääset selville heidän nettisivuistaan.

Haaveiletko sinäkin kansainvälisestä harjoittelusta?Tutustu tarkemmin
GO-uutiskirje lähettää sinulle viimeisimmät tarinat matkustamisesta, kielistä ja kulttuuristaTilaa