Kapkaupungin upeat hiekkarannat, vuorten rinteille levittäytyvät viinitarhat, jännittävät luontosafarit ja kansainvälinen yöelämä lyövät kokeneimmankin maailmanmatkaajan ällikällä. Moderni koulumme sijaitsee Kloof Streetin varrella, ja se on kerrassaan mahtava paikka englannin opiskeluun: ikkunoista avautuu näkymä Pöytävuorelle, ja oppituntien jälkeen voi kipaista tuossa tuokiossa lähiseudun viihtyisiin kahviloihin.

Koulu

Valoisaan, moderniin kouluumme on tehty hiljattain kattava sisäremontti. Kaupungin parhaat rannat ovat vain vartin ajomatkan päässä, ja eloisan keskusta-alueen kauppoihin ja ravintoloihin pääsee helposti kävellen. Lisäksi Newlands Forestiin ajaa vain 20 minuutissa. Koululta aukeaa näkymä Pöytävuorelle, ja sen edustalla on aurinkoinen puutarha, jossa voi myös grillailla.

Kurssit

Puhu ympäristösi kieltä! EF Kielimatkat perustuvat luokkatyöskentelyyn ja vuorovaikutteisiin opetusmenetelmiin sekä paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen. Kaikkiin kursseihin sisältyy yleiskielen oppitunteja, kommunikaatiotaitoja kehittäviä projektitunteja sekä luentoja, jotka tukevat kielen ymmärtämistä. Voit valita itsellesi sopivimman kurssityypin:

Valinnaisaineet (SPINs)

EF Intensiivikursseihin ja EF Yleiskursseihin sisältyy SPIN-valinnaisainetunteja, joilla pääset räätälöimään kurssin sisältöä juuri itsellesi sopivaksi: voit valita itse, mihin kielitaidon osa-alueeseen tahtoisit erityisesti keskittyä tai mihin aihepiiriin tutustuisit kaikista mieluiten. SPIN-aineet valitaan kielimatkan alkaessa, ja vaihtoehtojen saatavuus riippuu opiskelijan kielitasosta, kurssin ajankohdasta sekä osallistujamääristä. Esimerkkejä Kapkaupungin valinnaisainetarjonnasta:

Kielenhuolto

Etelä-Afrikan historia ja kulttuuri

Hio englannin taitojasi samalla, kun syvennyt Etelä-Afrikan kulttuuriin ja alueen historiaan.

Keskustelu

Näillä tunneilla opit sujuvampaa suullista kielitaitoa harjoittelemalla puhumista erilaisissa mukaansatempaavissa keskusteluissa, jotka käsittelevät lukuisia eri aihepiirejä.

Kulttuuri ja taiteet

Englantia musiikin ja elokuvan keinoin

Harjoittele kuullunymmärtämistä suosittujen englanninkielisten kappaleiden ja elokuvaklippien avulla.

Ajankohtaiset asiat ja väittelyt

Perehdy ajankohtaisiin tapahtumiin ja opi ajatuksien ja mielipiteiden ilmaisemista, argumenttien rakentamista sekä vastapuolen vakuuttamista.

Majoitus

Kotimajoituksessa elät keskellä paikallista arkea ja kulttuuria ja pääset kokemaan kohdekaupunkisi tavalla, josta tavallinen turisti voi vain haaveilla. Lisäksi pystyt harjoittelemaan kieltä käytännössä isäntäperheen kanssa keskustellen. Jos valitset EF Asuntolan, pääset puolestaan majoittumaan kansainvälisten kurssitovereidesi seurassa kätevien yhteyksien päässä koulusta ja paikallisista nähtävyyksistä. Tarjolla on erilaisia huonetyyppejä, ja asuntolasta löytyy ruoanlaittomahdollisuus.

Aktiviteetit ja retket

Sukella kieleen ja ympäröivään kulttuuriin! Kaikilla EF Kielimatkoilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jotka tarjoaa mainion tilaisuuden harjoitella kieltä, viihtyä kurssitovereiden seurassa sekä tutustua kohdekaupunkiin ja sen lähialueisiin. Aktiviteetteihin ja retkille ilmoittaudutaan paikan päällä, ja ne ovat vapaavalintaisia. Voit siis poimia joukosta juuri itsellesi mieluisimmat.

Maksuttomat aktiviteetit

Aktiviteettitarjonta vaihtelee esimerkiksi kurssin ajankohdan ja ilmoittautumisten määrän pohjalta. Tässä on muutamia esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta, joka on ollut kohteessa kaikista suosituinta:

Auringonlasku Signal Hillillä

Auringonlaskun ihailuun ei parempaa paikkaa kuin Signal Hill. Monet suuntaavat paikalle piknik-eväiden kera tai asettuvat perillä viinilasillisen äärelle. Pakkaa siis mukaan virvokkeita ja naposteltavaa ja lähde nauttimaan suurenmoisesta tunnelmasta sekä huikaisevasta luonnonspektaakkelista!

Patikointi Lions Headiin

Osallistu hauskalle patikkaretkelle kuuluisaan Lions Headiin! Reitti on lyhyt ja suhteellisen helppo, mutta kannattaa huomioida, että matkan varrella on myös jyrkkiä osioita. Muista kunnon kengät, vesipullo, eväät ja lämmin pusero.

AFROGEM-tehdaskierros

Tutustu Afrikan mantereen yltäkylläiseen mineraalivarantoon AFROGEM-tehtaan ilmaiskierroksella. Katsasta yksityinen puolijalokivien kokoelma, ihmettele huippumoderneja tuotantotiloja ja seuraa, kuinka sulatettu kulta muuttuu koruiksi ja sepät istuttavat koristekiviä elegantteihin luomuksiin. Kierros päättyy näyttelytilaan, missä voit halutessasi myös ostaa koruja tai korukiviä. Jokainen osallistuja saa pienen ilmaislahjan!

Live-jazzia Asokassa

Joka tiistai Asoka herää henkiin Jason Reolonin Mr. Keys & The Funky Munks -yhtyeen motuno-rytmien ja tunteikkaiden melodioiden saattelemana. Pehmeä jazz luo viimeisen silauksen mahtavalle illalliskokemukselle, joka käynnistyy heti, kun astut sisälle ja näet upean ravintolasalin.


Lisämaksulliset aktiviteetit

Maksullisia aktiviteetteja lunastetaan activity credit -saldolla, jota voi lisätä varaukselle joko ennen matkaa tai paikan päällä. Tarjolla voi olla esimerkiksi seuraavia aktiviteettivaihtoehtoja:

Auringoslaskusafari Aquilassa

Suuntaa Aquilan villieläinpuistoon ja bongaa "the big five": leijona, norsu, leopardi, sarvikuono ja puhveli! Retki sisältää parin tunnin safariajelun auringonlaskun aikaan, virvokkeita ja pientää purtavaa.

Cape Point

Matkusta niemimaan häikäisevää rannikkoa pitkin, halki hurmaavien, historiallisten kylien. Kierroksen aikana käydään Hyväntoivonniemen luonnonpuistossa, ajetaan Chapmans Peakin maailmankuululla tiellä, nähdään Boulders Beachin pingviiniyhdyskunta ja ihaillaan ikonisen Muizenberg Beachin maisemia. 

Afrikkalainen tanssi ja rummutus

Kokeile afrikkalaista tanssia rumpujen rytmissä! Aktiviteetissa opetellaan alueen perinteisiä tansseja ja kuullaan niiden historiasta osana paikallisesta kulttuuria. Luvassa on naurua ja hikoilua, ja jäät varmasti kaipaamaan llisää!

EF-risteily auringon laskiessa

Lähde mukaan EF:n yksityisristeilylle luksusluokan katamaraanialuksella. Ihastele Kapkaupunkia mereltä käsin samalla, kun siemailet samppanjaa ja ja aurinko vaipuu kauniin lahden taa. Saatat jopa bongata jännittäviä meren eläimiä, kuten delfiinejä ja hylkeitä.


Mitä oppilaamme sanovat

Muut tutustuivat myös

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen