Dubain moderni arkkitehtuuri, lukemattomat ostoskeskukset, kauniit rannat ja ympärivuotinen kesäsää houkuttelevat matkaajia joka puolelta maailmaa. Opiskele englantia tai arabiaa jännittävissä puitteissa Internet Cityn innovaatiokeskuksessa ja tee tutustumisretkiä ällistyttävään maailmanluokan metropoliin.

Koulu

Huippumoderni koulumme sijaitsee Dubain innovaatiokeskuksessa, vain minuuttien päässä upeista hiekkarannoista. Lähimmälle metroasemalle on vain lyhyt kävelymatka, ja jos tahtoisit oppituntien jälkeen Dubai Marinaa tutkimaan, matka taittuu taksilla tuossa tuokiossa. Koulussa on valoisat, tilavat luokkahuoneet, ja sen lähistöltä löytyy niin kahviloita, ravintoloita, kauppoja kuin kuntoilupaikkojakin.

Dba  Sa  Efsch 05

Kurssit

Puhu ympäristösi kieltä! EF Kielimatkat perustuvat luokkatyöskentelyyn ja vuorovaikutteisiin opetusmenetelmiin sekä paikalliseen kulttuuriin uppoutumiseen. Kaikkiin kursseihin sisältyy yleiskielen oppitunteja, kommunikaatiotaitoja kehittäviä projektitunteja sekä luentoja, jotka tukevat kielen ymmärtämistä. Voit valita itsellesi sopivimman kurssityypin:

Valinnaisaineet (SPINs)

EF Intensiivikursseihin ja EF Yleiskursseihin sisältyy SPIN-valinnaisainetunteja, joilla pääset räätälöimään kurssin sisältöä juuri itsellesi sopivaksi: voit valita itse, mihin kielitaidon osa-alueeseen tahtoisit erityisesti keskittyä tai mihin aihepiiriin tutustuisit kaikista mieluiten. SPIN-aineet valitaan kielimatkan alkaessa, ja vaihtoehtojen saatavuus riippuu opiskelijan kielitasosta, kurssin ajankohdasta sekä osallistujamääristä. Esimerkkejä valinnaisainetarjonnastamme: kielioppi, sanasto, suullinen kielitaito, lukeminen, kirjoittaminen, ääntämys, ajankohtaiset asiat, paikallinen kulttuuri, kirjallisuus, elokuva, liike-elämän englanti, työelämän englanti, kielitutkintovalmennus, akateeminen kielitaito.

Majoitus

Valitsemasi majoituspaikka vaikuttaa siihen, millainen kokemus kurssisi on kokonaisuudessaan. Kotimajoituksessa elät keskellä paikallista arkea ja kulttuuria ja pääset kokemaan kohdekaupunkisi tavalla, josta tavallinen turisti ei osaa edes haaveilla. Matka-aika koululle on tavallisimmin 45–60 minuuttia. Jos taas valitset EF Asuntolan, pääset majoittumaan kansainvälisten kurssitovereidesi seurassajoko omassa tai jaetussa huoneessa. Asuntolat ovat lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä, ja niistä on helppo matkata niin koululle kuin myös paikallisten nähtävyyksien äärelle.


Aktiviteetit ja retket

Sukella kieleen ja ympäröivään kulttuuriin! Kaikilla EF Kielimatkoilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jotka tarjoaa mainion tilaisuuden harjoitella kieltä, viihtyä kurssitovereiden seurassa sekä tutustua kohdekaupunkiin ja sen lähialueisiin. Aktiviteetteihin ja retkille ilmoittaudutaan paikan päällä, ja ne ovat vapaavalintaisia. Voit siis poimia joukosta juuri itsellesi mieluisimmat.

Maksuttomat aktiviteetit

Aktiviteettitarjonta vaihtelee esimerkiksi kurssin ajankohdan ja ilmoittautumisten määrän pohjalta. Tässä on muutamia esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta, joka on ollut kohteessa kaikista suosituinta:

Kierros Ibn Battuta Mall -ostoskeskuksessa

Tähän ostoskeskukseen on haettu innoitusta kuuluisan tutkimusmatkailija Ibn Battutan retkistä ympäri maailman. Ostoskeskus pitää sisällään kuusi erilaista aluetta, joiden teemoina ovat esimerkiksi Intia, Kiina ja Egypti. Alueiden arkkitehtuuri heijastaa niiden teemoja, ja esillä on myös kunkin maana muinaista esineistöä. Paikka on siis todellakin näkemisen arvoinen! Shoppaile, herkuttele ja täytä puhelimesi mahtavilla kuvilla.

Abra-veneretki ja Kultabasaari

Hyppää perinteikkään, puisen abra-venetaksin kyytiin Bur Dubain historiallisella satama-alueella. Nouse kyytiin Bastakiyan puolelta, kiertele seudun tekstiilikojuissa ja taidegallerioissa ja päätä matka kultabasaarin helyjen äärelle.

Dubai Mall ja kävelykierros Burj Parkissa

Burj Parkista aukeaa mahtava näkymä Burj Khalifalle ja suihkulähteille. Käy katsastamassa Wings of Mexico, joka symboloi toivoa ja toimii samalla kunnianosoituksena meksikolaiselle kulttuurille – paikallista vain kaksi auringossa kiiltelevää pronssisiipeä, ja olet löytänyt oikeaan paikkaan. Astu sitten Dubai Malliin, maailman suurimpaan ostoskeskukseen, ja hämmästele monenkirjavia liikkeitä sekä hienoa taidetta.

Dubai Fountain ja Burj Khalifan valoshow

Lähde ihailemaan Burj Khalifan ja Dubai Mallin vaikuttavaa show'ta, jossa valot ja suihkulähteiden vedet tanssivat kauniin musiikin tahtiin. Tämä on yksi Dubain tärkeimmistä nähtävyyksistä, eli varmista, että puhelimesi akku on täyteen ladattu! Ota mukaasi myös hieman käteistä, jos tahdot ostaa juomista tai syömistä show'n ajalle.


Lisämaksulliset aktiviteetit

Maksullisia aktiviteetteja lunastetaan activity credit -saldolla, jota voi lisätä varaukselle joko ennen matkaa tai paikan päällä. Tarjolla voi olla esimerkiksi seuraavia aktiviteettivaihtoehtoja:

Vesiskootteriajelu Burj Al Arabin ympäri

Lähde mukaan riemastuttavalle vesiskootteriajelulle Burj Al Arabin upeisiin maisemiin! Dubain turkooseissa vesissä kiidetään rantavahdin valvonnassa, ja saman skootterin kyytiin voi nousta myös kahdestaan, jolloin ajelu on vieläkin hauskempaa.

Wild Wadi -vesipuisto

Ihastuttavan Burj Al Arab Jumeirahin edustalla sijaitseva Wild Wadi -vesipuisto on rakennettu arabialaiseen kansainperinteeseen kuuluvan Juha-hahmon tarinan pohjalle. Täällä ei hauskuus lopu kesken! Puiston jännittäviin liukumäkiin lukeutuvat muun muassa Jumeirah Sceirah, joka laittaa sydämen hakkaamaan, sekä kaksi loputtoman pitkältä tuntuvaa Master Blasteria.

Dubai Aquarium ja Underwater Zoo

Dubaista löytyy myös maailman suurin akvaario: Dubai Mallissa sijaitseva 10 miljoonan litran allas ulottuu ostoskeskuksen kolmanteen kerrokseen asti, ja siinä majailee yli 33 000 eksoottista lajia. Hämmästele näkymiä akvaarion sisällä kulkevassa tunnelissa ja testaa sukellusvenesimulaattoria, joka vie kävijät virtuaaliseikkailulle merilehmien, valashaiden ja muiden meren olentojen keskelle.

Helikopteriajelu

Lähde ikimuistoiselle helikopterilennolle Arabiemiraattien ylle! Dubai tunnetaan maailmankuuluista rakennuksistaan ja hulppeasta kaupunkisiluetistaan, ja näiden ihailu onnistuu kaikista parhaiten ilmasta käsin. Nouse Persianlahden kauniiin rannikon ylle, ihaile upeaa Palmusaarta ja lennä Burj Al Arabin ja The World -saarten ohitse. Sisämaassa lentoreitti kulkee Union Squaren, Sheikh Zaged Roadin ja Mall of the Emiratesin kautta - eikä helikopterikierros Dubaissa olisi mistään kotoisin, jos matkalla ei ohitettaisi myös Burj Khalifaa.


Mitä oppilaamme sanovat

Muut tutustuivat myös

Tarvitsetko apua?

Olemme täällä sinua varten

  • Vieraile toimistollamme
  • Ota yhteyttä
  • Osallistu infotilaisuuteen