Kesäleirit EF:n kanssa

Kesäleirit EF:n kanssa
4.2
1793
(1 793 arvostelua)
4.2

Kesäleiri 2024 EF:n kanssa antaa mahdollisuuden matkustaa ulkomaille ilman vanhempia ja oppia uusia kieliä. Kielileiri tarjoaa uusia kokemuksia ja mahdollisuuden oppia samalla, kun pidät hauskaa. Kaikenikäiset oppivat parhaiten mukavassa ympäristössä. EF:n kielileireillä järjestetään oppituntien lomassa paljon erilaisia aktiviteetteja, jotta kurssilaiset voivat nauttia ajastaan ulkomailla ja tutustua uusiin ystäviin ympäri maailman.

Kesäleirit EF:n kanssa

Tilaa ilmainen esite

Etsi ohjelma

EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

10-19 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opi kieltä ulkomailla yksilöllisellä, itse räätälöidyllä tai kaiken kattavalla ryhmämatkalla EF Liiderin johdolla.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti
EF Kansainväliset Kielimatkat

EF Kansainväliset Kielimatkat

19-25 vuotiaat
2-24 viikkoa
Opiskele kielikurssilla ja ota uusi kieli haltuun nopeasti! Valitse 10 kielestä ja 50 kohteesta. Uusi kurssi starttaa joka maanantai.
Kohde: YhdysvallatIso-BritanniaMaltaEspanjaKanadaRanskaIrlantiEtelä-KoreaAustraliaJapaniSaksaItaliaCosta RicaEtelä-AfrikkaSingaporeUusi-Seelanti

Surffausta, jalkapalloa ja vloggausta

Kielimatka EF:n kanssa ei ole tavallinen kesäleiri. Meidän kanssamme voit harrastaa lempiasioitasi samalla, kun opit kieltä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi vesiurheiluleiri, jossa kokeillaan muu muassa purjehdusta, sukeltamista, surffausta ja snoklausta. Ja mikä parasta, lähes kaikki oppitunnit järjestetään rannalla! Jos taas jalkapallo on lähellä sydäntäsi, miltä kuulostaisi treenit ammattivalmentajan kanssa ja vierailu Englannin kuulusimpien jalkapalloseurojen kentille? Videoblogeihin ihastuneille taas on tarjolla kesäleiri Lontoossa, jossa saadaan oppia alan ammattilaisilta – tietenkin paikallisella kielellä.

Laatu ja kokemus leirien järjestäjänä

Voit itse valita haluatko samaan ryhmään muiden suomalaisten kanssa, vai opiskeletko mieluummin kansainvälisessä ryhmässä. Voit asua leirin ajan asuntolassa tai perhemajoituksessa. Valitsitpa kummin vain, me takaamme, että tapaat paljon uusia ystäviä. Voit myös valita osaksi kielileiriä lisäaktiviteetteja, kuten vierailun huvipuistoon, kaupunkikierroksen tai urheilutunteja riippuen kurssikohteestasi. Suomalaiset ja paikalliset EF-liiderit ovat leiriläisten tavoitettavissa ympäri vuorokauden, ja he varmistavat, että jokaiselle jää kielileiristä mukavat muistot. Tilaa ilmainen esite ja tee suunnitelmat ensi kesää varten!

Miksi EF?

Luottamus

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja maineemme on maailmankuulu.

Yhdistä

Opiskele yhdessä opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta.

Mukauta

Tutustu maailmaan yli 50 maailmanlaajuisessa kohteessa järjestettävien ohjelmiemme avulla.

Saavuta

Opiskele nopeammin ja kattavammin EF-menetelmän avulla.

EF koko matka

Omat koulumme ja toimistomme ympäri maailmaa takaavat erinomaisen asiakaspalvelun.

Kansainvälisesti akkreditoitu

Opetusasiantuntijuutemme ja oppimisemme lähestymistapa tunnustetaan maailmanlaajuisesti.