Englanninkieliset sitaatit

Kuuluisat englanninkieliset sitaatit

Jotkut sitaatit ovat osa arkipäivän puhuttua englantia ja ne ovat tuttuja kenelle tahansa englantia äidinkielenä puhuvalle. On hyödyllistä tuntea nämä, koska ne saattavat esiintyä keskusteluissa tai niihin saatetaan viitata, ilman että tehdään suoraa lainausta. Monesti nämä sitaatit kuuluvat kuuluisille englanninkielisille puhujille, kuten tiedemiehille, poliitikoille tai kirjailijoille. Näiden ihmisten elämästä tietäminen on myös hyvä tapa laajentaa tietämystäsi englanninkielisen maan kulttuurista.

Katso lista kuuluisimmista englanninkielisistä sitaateista.

Lainauksia englannin kielestä

Monet ihmiset ovat opiskelleet englantia ennen sinua ja joillakin heillä on ollut mielenkiintoista kerrottavaa kokemuksesta. Voi olla hauska lukea mitä muut ajattelevat englannin kielestä ja sen oppimisesta. Vaikka nämä lainaukset eivät ole niin tuttuja englanninkielisille, voi niiden lukeminen olla hauskaa taukoa opinnoiltasi.

Katso kokoelmamme lainauksista englannin kielestä.

Inspiroivia sitaatteja englannin opiskelijoille

Hauskan tai merkityksellisen sitaatin löytäminen saattaa inspiroida sinua opiskelemaan. Kun englannin opinnot välillä tökkivät, voi olla motivoivaa huomata että muut ovat olleet samassa tilanteessa. Millä tahansa sitaateilla onkaan sinua inspiroiva vaikutus, printtaa sitaatit ja aseta ne lähelle työpistettäsi, jotta voit hakea niistä inspiraatiota, kun olet turhautunut.

Katso kokoelmamme inspiroivista sitaateista englannin opiskelijoille.