Englannin kokeet

Valitse tarpeisiisi sopivin englannin koe, olitpa sitten liike-elämän ammattilainen, joka etsii luotettavaa todistusta, opiskelija, joka hakee yliopistoon ulkomaille, tai englannin kielen oppija, joka on utelias oman taidon tasosta. Nämä sivut ovat täydellinen opas yleisimmille englanninkielisille testeille, joita käytetään ympäri maailmaa – TOEFL, TOEIC, EF SET, IELTS ja Cambridgen englannin kokeet – mukaan lukien yksityiskohtaiset tiedot testin rakenteesta, pisteytyksestä ja testin takana olevista organisaatioista.

On vaikeaa valita juuri se oikea englannin kielen koe, kun valinnanvaraa on niin paljon.

Cambridgen kokeet

Cambridgen tenttisarja on vaikein ymmärrettävä englanninkielinen testi, sillä se on joukko useita kokeita eri taitotasoille ja opiskelijaprofiileille.

EF SET

EF SET on verkko-standardoitu testi englanninkielistä ammattitodistusta ja taitojen arviointia varten ilman muiden englannin testien kallista hintalappua.

IELTS

IELTS koostuu kahdesta testistä: yleinen englannin koe sertifiointia sekä maahanmuuttoa varten ja akateeminen englannin koe yliopistoon pääsyä varten Isossa-Britanniassa ja muualla.

TOEFL

TOEFL on akateemisesti suuntautunut englannin koe, jonka suorittavat pääasiassa ulkomaalaiset opiskelijat, jotka haluavat käydä yliopistossa Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

TOEIC

TOEIC on kaksi ammattilaisille sekä yrityksille suunnattua testiä. Se testaa englannin käyttöä kansainvälisessä työympäristössä.

Vertaa testejä

Vertaa erilaisia ​​standardoituja englanninkielisiä testejä kaikki vain yhdellä samalla sivulla, jotta voit valita parhaan testin tavoitteidesi saavuttamiseksi.