Cambridgen kokeeseen valmistautuminen

Cambridgen kokeeseen valmistautumisessa on kaksi osaa. Vaikein osa on parantaa englannin osaamistasi. Koska Cambridge-kokeet on rakennettu sarjaksi eri taitotasoisia kokeita, voit valita kokeen, joka on sinulle helppo, tai kokeen, joka on haastavampi sinulle. Jokainen Cambridgen koe on hyväksytty/hylätty, joten haastavan kokeen valitseminen lisää paineita valmistautua etukäteen. On tavallista, että opiskelijat suorittavat useamman kuin yhden Cambridgen kokeen, aloittaen helpoimmalta tasolta, sitten opiskelemalla enemmän, edeten vaikeammalle tasolle.

Toinen osa Cambridge-kokeeseen valmistautumista on perehtyä oman kokeen rakenteeseen ja pisteytysjärjestelmään. Nämä sivut tarjoavat sinulle tietoa, ja voit saada tietoa Cambridge Englishiltä, ​​kokeiden tekijöiltä, ​​mutta voit myös tehdä enemmän tutkimusta verkossa ja suorittaa harjoitustestin, jos sinulla on siihen halua sekä aikaa.

Cambridgen kokeen harjoitus

Cambridgen käytännön kokeen suorittaminen on hyvä tapa tutustua paremmin siihen, millaisia ​​kysymyksiä sinulle esitetään ja minkä tyyppisiä vastauksia odotetaan. Voit ostaa harjoituskokeita Cambridge English -sivustolta, ja joitain harjoituskokeita löytyy myös verkosta. Jotta voit valita, mikä Cambridge-koe on oikea taso nykyiselle englannin taidollesi, voit suorittaa lyhyen Cambridge-sijoittelukokeen verkossa.

Cambridgen tenttikurssit

Jos sinun on läpäistävä tietty Cambridge-koe akateemisista tai ammatillisista syistä, Cambridgen tenttiin valmistautuminen on paras vaihtoehto. Näiden kurssien opettajat tuntevat hyvin jokaisen kokeen ja voivat valmistaa sinut nopeammin ja tehokkaammin kuin yleinen englannin opettaja tai opiskelet itse. Kurssi on suunniteltu parantamaan englannin osaamistasi, joka testataan koepäivänä, joten aikaa ei mene hukkaan. Cambridgen tenttikurssit sisältävät kaikki myös harjoitustestit, joten tutustut kokeen kysymyksiin ja opit vauhdittamaan itseäsi.

Kuinka EF voi auttaa sinua

EF tarjoaa Cambridgen kokeisiin valmistautumiskursseja monissa sen kouluissaan. EF:n kokeisiin valmistautumiskurssi parantaa englannin kielen taitoasi ja tutustuttaa sinut Cambridge-kokeeseen, jonka aiot suorittaa, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet läpäistä tentti koepäivänä. Lue lisää Cambridgen tenttiin valmistautuvista kursseistamme myös ulkomailla