TOEFL Essentials

TOEFL Essentials on mukautuva 1,5 tunnin verko-englannin koe lukemiseen, kuuntelemiseen, puhumiseen ja kirjoittamiseen sekä yleisessä että akateemisessa kontekstissa. Tämä TOEFL-versio suunniteltiin halvemmaksi ja helpommaksi vaihtoehdoksi tarkalle TOEFL iBT:lle. Jos suoritat TOEFL:n yliopistoon pääsyä varten, on tärkeää tarkistaa, minkä TOEFL-version kohdeyliopistosi hyväksyy, koska kaikki eivät hyväksy Essentialsia.

Historia

TOEFL Essentials julkaistiin vuonna 2021 yleiskäyttöisenä TOEFL-kokeena: lyhyempi, halvempi sekä täysin verkossa hallinnoitava. Koska Essentials on mukautuva, se pystyy arvioimaan hakijoita useammilla englannin taitotasoilla aloittelijasta edistyneeseen.

Pisteytys

TOEFL Essentials pisteytetään tasolla 1–12, ja jokaiselle neljästä testatusta taidosta annetaan sama päätös. Eri yliopistot vaativat erilaisia ​​TOEFL-pisteitä, ja jotkut eivät hyväksy TOEFL Essentialsia. Jotkut saattavat myös vaatia erityispisteitä tietyistä taidoista, kuten kirjoittamisesta tai puhumisesta. On aina parasta tarkistaa kohdeyliopistosi politiikka. Kaikki TOEFL-pisteet ovat voimassa 2 vuotta testin jälkeen. TOEFL Essentials -tulosraportti sisältää sekä viimeisimmän testiistunnon pisteet että kaikkien testiistuntojen parhaan tuloksen viimeisen 2 vuoden ajalta.