EF SET Valmistautuminen

Toisin kuin muut englanninkieliset testit, EF SET ei vaadi erityistä valmistautumista, koska voit aina suorittaa sen uudelleen, jos et ole tyytyväinen tulokseesi. Se on ilmainen testi. Paras valmistautuminen EF SETiin on löytää rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä ja varata tarpeeksi aikaa koko testin suorittamiseen yhdellä istumalla. Varmista, että Internet-yhteytesi on hyvä ja että ääni toimii. Itse EF SET -testi vie sinut äänitarkastuksen läpi ennen kysymysten alkamista.

Jos et ole tyytyväinen EF SET -pisteeseesi testin suorittamisen jälkeen, mikä tahansa menetelmä, jonka valitset parantaaksesi englannin taitojasi, parantaa myös EF SET -pistemäärääsi. Paranna kuuntelutaitojasi käyttämällä englanninkielisiä elokuvia, radiolähetyksiä tai televisiota. Lukutaitojen parantamiseksi ei ole mitään parempaa kuin lukeminen. Sanomalehdet, aikakauslehdet ja kirjat ovat kaikki hyviä lukumateriaalin lähteitä. Etsi sinua kiinnostavia aiheita ja kehitä sanastoasi.

EF SET Harjoittelu

Useimmat ihmiset eivät harjoittele EF SETin ottamista, koska he voivat ottaa sen suoraan. EF SET -harjoituskoetta ei tarvitse suorittaa etukäteen. Voit kuitenkin käyttää EF SETiä harjoituksena toisessa standardoidussa testissä.

EF SETin käyttäminen toisen kokeen harjoitteluun on hyödyllistä, koska se kehittää kestävyyttäsi testin tekemiseen ja tottuu vaativan testin tiukkaan. EF SETin suunnittelu eroaa kuitenkin muista testeistä, joten et näe EF SETissä täsmälleen samantyyppisiä kysymyksiä kuin muissa testeissä. Jos haluat tutustua tietyn kokeen testinottostrategioihin ja kysymystyyppeihin, paras ratkaisu on käydä kokeen valmistelukurssi.

Kuinka EF voi auttaa sinua

Voit valmistautua mihin tahansa standardoituun englannin kokeeseen suorittamalla EF SETin. Jos etsit englanninkielistä todistusta CV:llesi, EF SET on loistava valinta. Jos haluat saada tietyn pistemäärän toisesta standardoidusta englannin kokeesta yliopisto-hakemuksia tai maahanmuuttoa varten, lue lisää kokeisiin valmistautuvista kursseistamme ulkomailla ja kokeeseen valmistautuvista kursseistamme verkossa.