TOEIC valmistautuminen

TOEIC-kokeeseen valmistautuminen sisältää kaksi osaa: TOEIC-testiin tutustuminen ja englannin taitosi parantaminen. TOEIC:iin tutustumisen tavoitteena on kehittää strategioita testitulosten optimoimiseksi ottaen huomioon tämän hetkinen englannin taitosi, olivatpa ne mitä tahansa. Tämä osa valmistautumistasi on suhteellisen yksinkertaista. Haluat saada hyvän käsityksen TOEIC-testin rakenteesta, katsoa joitakin esimerkkikysymyksiä ja vastauksia, suorittaa TOEIC-harjoitustestin tai tehdä oikean TOEIC:n kerran koeajossa.

TOEIC-valmisteen toinen osa on pidempi. Kun huomioidaan pienet pisteet, joita voit saada tutustumalla kokeeseen, ainoa tapa parantaa TOEIC-pisteitäsi on parantaa englannin taitojasi. Mitään temppuja ei ole, se vaatii opiskelua ja opettelua käyttämään englantia tehokkaammin. Voit kuitenkin oppia nopeammin ilmoittautumalla erityiselle TOEIC-valmennuskurssille.

TOEIC-harjoituskokeet

TOEIC-harjoittelua varten voit suorittaa monenlaisia ​​testejä. ETS, TOEIC:n valmistajat, myyvät harjoitustestejä, joita voit ostaa. Nämä ovat aidoimmat. Löydät myös paljon ilmaisia ​​osittaisia ​​tai täydellisiä TOEIC-harjoitustestejä verkosta tai TOEIC-valmistelukirjoista.

Minkä tahansa TOEIC-harjoitustestin päätätkin suorittaa, muista, että tavoitteenasi on tutustua testiympäristöön, kysymystyyppeihin ja odotettuihin vastausmuotoihin. Et näe samoja kysymyksiä TOEIC-testissäsi, mutta tehtävätyypit ovat samanlaisia. Muista, että kaikki TOEIC-valmennuskurssit sisältävät TOEIC-harjoitustestejä.

TOEIC-kurssit

TOEIC-valmennuskurssi on hyvä vaihtoehto sinulle, jos sinulla on kunnianhimoinen tavoite TOEIC-pisteellesi, etkä ole varma, että saavutat sen itse. TOEIC-valmistautumisopettajat ovat erittäin erikoistuneita. He tuntevat kokeen hyvin ja voivat antaa sinulle erittäin tarkkoja strategioita saadaksesi parhaan hyödyn kyvyistäsi testipäivänä. He tietävät myös, minkä tyyppistä sanastoa, kielioppia ja käyttötapoja sinun tulee hallita menestyäksesi hyvin TOEIC:ssä.

Saatavilla on valtava valikoima TOEIC-valmennuskursseja. Kolme päätyyppiä ovat verkko TOEIC-kurssit, TOEIC-kurssit lähellä kotiasi sijaitsevassa koulussa ja TOEIC-kurssit ulkomailla. Verkko-TOEIC-valmius on joustavaa ja edullista, mutta vaatii itsekuria, jotta opiskelusuunnitelmasta pysyy kiinni. TOEIC-kurssit lähellä kotiasi antavat sinulle jäykemmmän luokkarakenteen, jos tarvitset sitä menestyäksesi hyvin. TOEIC-valmennus ulkomailla on intensiivisin ratkaisu, koska saat paljon opiskelutunteja viikossa ja tunnin ulkopuolella olet englanninkielisessä ympäristössä, mutta se on myös kallein. Aikataulusi ja budjettisi mukaan voit valita sinulle parhaiten sopivan TOEIC-valmisteen tyypin.

Kuinka EF voi auttaa sinua

EF:llä on erilaisia ​​TOEIC-valmennuskursseja sekä verkossa että ulkomailla. Voit aloittaa melkein minä päivänä tahansa ja muokata kurssin kestoa sen mukaan, kuinka kaukana olet TOEIC-tavoitteistasi. Lue lisää TOEIC-valmennuskursseistamme ulkomailla ja TOEIC-valmennuskursseistamme verkossa.