TOEFL valmistautuminen

On olemassa monia tapoja valmistautua TOEFL:iin, joista jotkut ovat hyvin laajat ja toiset hyvin erityisiä. Riippuen tämänhetkisistä taidoistasi ja TOEFL-pistetavoitteistasi, voit yhdistellä opintomenetelmiäsi saadaksesi oikeat TOEFL-harjoitukset tarpeisiisi tuhlaamatta aikaa.

Laajat TOEFL-harjoitusstrategiat ovat samat kuin ne, joita käytät valmistautuessasi mihin tahansa englannin kielen kokeeseen. Niihin voi sisältyä mitä tahansa mitä teet parantaaksesi englannin kieltä. Koska TOEFL testaa kaikki neljä taitoa, voit keskittyä ensin kaikista heikoimpaan taitoosi. Jos luet englantia hyvin, mutta kamppailet kirjoittamisen kanssa, niin sinun on harjoiteltava kirjoittamista. Jos sinulla ei ole vaikeuksia puhua englantia, mutta sinulla on vaikeuksia ymmärtää tiettyjä englanninkielisiä aksentteja, kuunteluharjoittelu on ensisijainen tehtäväsi. Riippumatta siitä, mihin taitoihin päätät keskittyä, säännöllinen harjoittelu ja jäsennelty opintosuunnitelma ovat avainasemassa TOEFL-pisteiden parantamisessa.

TOEFL-harjoituskokeet

TOEFL-harjoitustestin suorittaminen antaa sinulle käsityksen nykyisestä TOEFL-pisteestäsi, jotta tiedät, mitä sinun on tehtävä. Monet ihmiset aloittavat ensin harjoitustestillä ilman valmistautumista ja valitsevat sitten TOEFL-valmistusmenetelmänsä sen mukaisesti. Voit ostaa virallisesti arvostettuja TOEFL-harjoitustestejä ETS:ltä, TOEFL:n valmistajilta. Nämä ovat luotettavimpia, mutta myös kalleimpia.

Joka tapauksessa on tärkeää suorittaa TOEFL-harjoituskoe parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Varaa tarpeeksi aikaa suorittaaksesi koko koe yhdeltä istumalta, istu rauhallisessa paikassa ilman häiriötekijöitä äläkä huijaa. Muista, että TOEFL-harjoituskokeet eivät ole yhtä stressaavia kuin todelliset TOEFL-testit, jotka on otettu vieraassa ympäristössä, joten saat todennäköisesti paremmat pisteet harjoitustestissä kuin testipäivänä.

TOEFL-kurssit

On myös tarkempia TOEFL-valmistelumenetelmiä, jos sinulla on kunnianhimoinen tavoite. Monet opiskelijat aloittavat yrittämällä valmistautua TOEFL:iin itse, ehkä kirjalla ja harjoituskokeiden avulla, sitten he suorittavat oikean TOEFL:n. Ne, jotka ovat kaukana tavoitteestaan, päättävät ilmoittautua kurssille nähtyään TOEFL-pisteensä. TOEFL on vaikea, akateemisesti suuntautunut testi, ja tietyllä koulutusohjelmalla voi olla suuri ero.

Hyvä TOEFL-valmennusohjelma sisältää paljon testikohtaisia ​​neuvoja erilaisten kysymystyyppien lähestymisestä, tahdista itsestäsi, muistiinpanostrategioista jne. sekä yhden tai useamman TOEFL-harjoitustestin realistisissa ympäristöissä. TOEFL-valmennuskurssien opettajilla on paljon kokemusta testistä ja he osaavat maksimoida pistemääräsi.

Saatavilla on monia TOEFL-valmennuskurssityyppejä. Kolme päätyyppiä ovat TOEFL-valmennuskurssit verkossa, TOEFL-valmennuskurssit kotisi lähellä olevassa koulussa ja TOEFL-valmennuskurssit ulkomailla. Muista, että useimmat TOEFL-valmennuskurssit kestävät vähintään 2 kuukautta, ellei pidempään, ja niin paljon aikaa tarvitaan, jotta ne voivat nostaa tehokkaasti TOEFL-pisteitäsi. Sinun on sisällytettävä tämä viive aikatauluusi harkitessasi yliopiston hakuajan määräaikoja.

Kuinka EF voi auttaa sinua

EF tarjoaa erilaisia TOEFL-valmennuskursseja sekä verkossa että ulkomailla, ja niiden alkamispäivämäärät ja kestot ovat joustavia. Jos olet jo lähes saavuttanut TOEFL-tulostavoitteesi, voit ilmoittautua lyhyelle kurssille, kun taas niille, joilla on kunnianhimoisempi tavoite, on tarjolla pidempiä kursseja. Lue lisää TOEFL-valmennuskursseistamme ulkomailla ja TOEFL-valmennuskursseistamme verkossa.