TOEFL iBT

TOEFL iBT on 4,5 tunnin englannin kielen koe, joka testaa sinun luetun ymmärtämistä, kuullun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista akateemisessa kontekstissa. Koska TOEFL iBT:n suorittavat ensisijaisesti opiskelijat, jotka hakevat yliopistoihin Yhdysvalloissa tai muissa englanninkielisissä maissa, testin suunta on yksinomaan juuri akateeminen englanti.

Historia

TOEFL iBT (Internet Based Test) otettiin käyttöön vuonna 2005, ja se otettiin asteittain käyttöön ympäri maailmaa korvaamaan TOEFL PBT (Paper Based Test) ja TOEFL CBT (Computer Based Test). TOEFL PBT ja TOEFL CBT on lopetettu. Näiden kahden muun testin pisteet erosivat TOEFL iBT:n pisteistä. TOEFL iBT:n kotiversio kehitettiin pandemian aikana, kun henkilökohtaiset testikeskukset suljettiin. TOEFL iBT Home Edition on identtinen testikeskuksissa annettujen testien kanssa.

Pisteytys

TOEFL iBT:n pistemäärä on 0–120, ja jokaiselle neljästä testatusta taidosta annetaan sama paino. Eri yliopistot vaativat erilaisia ​​TOEFL iBT -pisteitä, ja jotkut saattavat vaatia myös erityispisteitä testatuista yksittäisistä taidoista. TOEFL iBT -pisteet ovat voimassa 2 vuotta testin jälkeen.