Englanninkielinen EF SET -sertifikaatti

Englanninkielinen EF SET -sertifikaatti on standardoitu englanninkielinen testi, jota käytetään ensisijaisesti englannin kielen pätevyystodistukseen. Se testaa luku- ja kuunteluaitoja, mutta ei puhe- tai kirjoitustaitoja. EF SET:n pisteet vaihtelevat välillä 0–100, ja ne on kohdistettu kuuden CEFR-tason kanssa. Nämä pisteet voidaan julkaista suoraan LinkedInissä virallisena englanninkielisenä sertifikaattina.

Testi rakenne

Englanninkielinen EF SET -sertifikaatti on ajastettu, 50 minuutin adaptiivinen testi, jossa on 25 minuutin luetun ymmärtäminen ja 25 minuutin kuullun ymmärtäminen. Tehtävien määrä per osa riippuu koeistunnosta, koska koe vaikeutuu tai helpottuu opiskelijan suorituskyvyn mukaan. Kuten kaikki EF SETin versiot, tämä versio on saatavilla verkossa maksutta.

EF SETin sisältö ja psykometriset määritykset täyttävät korkeimmat testausalan standardit, eli APA/NCME Standards for Educational & Psychological Testing, 2014. Kaikki testikysymykset esitestataan vakiopopulaatiolla, analysoidaan ja kalibroidaan yhteiselle asteikolle.