EF SET

EF Standard English Test (EF SET) on kaikille avoin standardoitu englanninkielinen testi, jota käyttävät ensisijaisesti aikuiset englannin ammattisertifiointi tarkoituksiin. Koska se on avoin, koulut ja yritykset käyttävät myös EF SET -mittaria opiskelijoiden tai työntekijöiden englannin kielen tason mittaamiseen kustannustehokkaasti. EF SET on yksi harvoista standardoiduista englanninkielisistä testeistä, joka mittaa oppilaita kaikilla taitotasoilla vertailukelpoisella tarkkuudella. Testi ei ole suunnattu akateemiseen tai yritysyleisöön, vaan siinä arvioidaan yleistä englannin taitoa, jota käytetään missä tahansa ympäristössä.

EF SET on sarja kahdesta eri pituisesta ja eri tarkkuustestistä – EF SET Quick Check ja Englanninkielinen EF SET -sertifikaatti . Molemmat EF SET -testit koostuvat luku- ja kuuntelujaksosta, ja testit on suoraan kohdistettu yhteiseen eurooppalaiseen viitekehykseen (CEFR). EF SET -sertifikaattipisteet voidaan julkaista LinkedInissä, ja ne voidaan lisätä suoraan yksittäiseen profiiliin LinkedInissä todisteeksi englanninkielen taidostasi. EF SET ei testaa puhe- tai kirjoitustaitoja.

Testiversiot

EF SET Quick Check on lyhyt, 15 minuutin versio testistä, eikä se ole mukautuva. Se antaa likimääräisen arvion pätevyyden tasoista pisteillä "matala", "keskimääräinen" tai "korkea". EF SET English Certificate on mukautuva ja käyttää samaa 0-100 pisteytysasteikkoa tuloksissa esitetyn CEFR-vastaavuuden kanssa. Termi "adaptiivinen" tarkoittaa, että kokeen kysymykset ovat enemmän tai vähemmän vaikeita riippuen siitä, kuinka hyvin opiskelija vastaa aikaisempiin kysymyksiin.

EF SET English Certificate on suosituin kahdesta testistä. Se koostuu 25 minuutin lukujaksosta, jota seuraa 25 minuutin kuunteluosa. Tämä tiukka testi tuottaa pistemäärän EF SET -asteikolla, mutta näyttää myös vastaavan pistemäärän IELTS- ja TOEFL-testeissä. Kolmannet osapuolet ovat tutkineet nämä pisteiden vastaavuudet, ja ne ovat osoittautuneet luotettaviksi.

Omistajuus

EF SETin rakennutti ja ylläpitää eurooppalainen koulutusyritys EF Education First. Testi rakennettiin alun perin sisäisiä tarkoituksia varten, ja se julkaistiin myöhemmin avoimena verkkotyökaluna.

EF SET yhdellä silmäyksellä

Miksi tehdä tämä testi? Itsearviointi ja ammatillinen sertifiointi LinkedInissä
hintaIlmaiseksi
pituus50 minuttia
Tulosraporttivälitön
Testipaikkaverkossa
Pisteiden voimassaoloikuisesti
Vertaa EF SETiä muihin englanninkielisiin testeihin