TOEIC Kirjoittaminen

TOEIC-kirjoituskoe on TOEIC puhe- ja kirjoitus testin toinen puolisko. TOEIC-kirjoituskoe on 1 tunnin mittainen ja koostuu 8 kirjoituskehotuksesta. Kirjoitussegmentin alhainen pistemäärä on 0 pistettä ja korkea 200 pistettä. TOEIC-kirjoituskoetta ei voi suorittaa ilman myös TOEIC-puhumistestiä saman testiistunnon aikana. TOEIC Kuuntelu & Luku -testi on erillinen, ja se voidaan suorittaa saman testiistunnon tai eri testiistunnon aikana.

Suoritat TOEIC-kirjoitusarvioinnin tietokoneella, et paperilla. Luet kehotteet ja sinun on kirjoitettava vastauksesi. Vastauksesi tallennetaan ja lähetetään ETS:lle pisteytystä varten. TOEIC-kirjoituspisteesi perustuu siihen, kuinka tarkasti käytät kommunikointiin kirjallista englantia.

Testi rakenne

TOEIC-kirjoituskoe koostuu 3 osasta, jotka sinun on suoritettava järjestyksessä:

TOEIC-kirjoituskokeen osassa 1. oppilaita pyydetään katsomaan kuvaa ja kirjoittamaan kuvan perusteella lause, jossa käytetään kahta TOEIC-testin tekijöiden toimittamaa sanaa tai lausetta. Mukana on 5 kuvaa, joista jokaisessa on 2 sanaa. Sinulla on 8 minuuttia aikaa kirjoittaa kaikki 5 lausetta ja voit siirtyä eteenpäin ja taaksepäin tässä TOEIC-kirjoitusosion osassa näiden 8 minuutin aikana. Saat arvosanan 0–3 jokaisesta lauseesta, joka perustuu annettujen sanojen kieliopin tarkkuuteen ja käyttöön. Tämä on kysymykset 1-5.

TOEIC-kirjoituskokeen osa 2. antaa opiskelijoille sähköpostin, johon heidän on kirjoitettava vastaus. Tällaisia ​​tehtäviä on kaksi, ja sinulla on kullekin 10 minuuttia aikaa. Ohjeissa kysytään, täyttääkö vastauksesi tietyt kriteerit, esimerkiksi se voi kertoa, että kysyt vähintään kaksi kysymystä. On tärkeää lukea nämä ohjeet ja noudattaa niitä. Et voi palata ensimmäiseen kirjoitustehtävään, kun olet siirtynyt toiseen. Arvosanasi ovat asteikolla 0–4 jokaisesta kysymyksestä, ja ne eivät perustu pelkästään englanninkielisen kirjoituksesi laatuun, vaan myös viestin järjestykseen. Nämä ovat kysymykset 6 ja 7.

TOEIC-kirjoituskokeen osassa 3. sinua pyydetään kirjoittamaan mielipide essee toimitetusta aiheesta. Aihe ei vaadi erityisosaamista. Sinulla on 30 minuuttia aikaa valmistautua, kirjoittaa ja tarkistaa esseesi. Esseen pisteytesi on asteikolla 0-5, joka perustuu väitteesi selkeyteen, englannin kielioppiisi ja sanastoosi sekä esseesi rakenteeseen. Tämä on kysymys 8.

Strategia

Jos et vastaa johonkin TOEIC-kirjoitusosion kysymyksistä tai jos vastaat omalla kielelläsi, se lasketaan nollaksi, joten on aina parempi kirjoittaa jotain englanniksi, vaikka et olisi varma vastauksesta tai vastauksesi voi olla epätäydellinen. Saatat silti onnistua saamaan pisteen tai kaksi. Muista, että sinun on kyettävä kirjoittamaan vastauksesi englanniksi TOEIC-kirjoituskokeessa, joten nopea kirjoittamisen oppiminen QWERTY-näppäimistöllä on tärkeää ajanhukkaa välttämiseksi.